Ο Καψής αρνήθηκε την αντιπρόταση των εργαζομένων της ΕΡΤ

[…]

Αρνητικός απέναντι στην αντιπρόταση των εργαζομένων της ΕΡΤ εμφανίστηκε ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής. Ο υφυπουργός απέρριψε την αντιπρόταση των εργαζομένων της ΕΡΤ η οποία έλεγε να εκπέμψει η ΝΕΡΙΤ χωρίς ενδιάμεσο φορέα και με παραμονή όλων των εργαζομένων εκτός όσων συνταξιοδοτούνται.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 ο κ. Καψής τόνισε ότι «δεν μπορεί να γίνει δεκτή η πρόταση των εργαζομένων» και συμπλήρωσε ότι «αν γινόταν κάτι τέτοιο θα ακυρωνόταν η πολιτική απόφαση του προηγούμενου διαστήματος, καθώς και οι δεσμεύσεις προς την τρόικα».

Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ είχαν προτείνει στον κ. Καψή:

• Να ανοίξει άμεσα ο νέος θεσμικός φορέας Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης που διαδέχεται την ΕΡΤ και μάλιστα από τις εγκαταστάσεις της.

• Το πρόγραμμα θα συνεχίσουν να το παράγουν όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.

• Με ταχύτατες διαδικασίες θα γίνει η αποχώρηση όσων επιθυμούν να αποχωρήσουν με σύνταξη.

• Η ΝΕΡΙΤ θα λειτουργήσει όπως προβλέπεται από το θεσμικό πλαίσιο. Μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, με ουσιαστικό διάλογο, με ανεξάρτητους φορείς και ενώσεις των εργαζομένων θα σχηματοποιηθεί και θα οριστικοποιηθεί το νέο οργανόγραμμα και ο νέος Γενικός Κανονισμός Προσωπικού.

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…