Newsroom

Newsroom

Ο Kanye West βγήκε εκτός εαυτού: Παπαράτσι «τόλμησε» να ρωτήσει αν η σύζυγός του έχει «ελεύθερη βούληση» (Video)

O γνωστός τραγουδιστής άρπαξε το τηλέφωνο από το χέρι της και άρχισε να τη βρίζει, εξηγώντας της πως είναι ένας θρύλος, ένας ενήλικος υπερήρωας. Στη συνέχεια, τής πρόσφερε δουλειά δίνοντάς της μάλιστα τον διπλό μισθό από αυτόν που παίρνει.

AP24029776341251 640x426 1

Ανησυχία και πολλά ερωτήματα προκαλεί το τελευταίο διάστημα η συμπεριφορά του Kanye West απέναντι στη σύζυγό του Bianca Cencori με τις φήμες που τον παρουσιάζουν ως έναν  απόλυτα ελεγκτικό και τρομακτικά χειριστικό σύντροφο να οργιάζουν.

Με αφορμή αυτές τις φημολογίες, μια παπαράτσι πλησίασε τον διάσημο τραγουδιστή και τον ρώτησε με τρόπο ιδιαίτερα ευθύ, αν η Bianca Cencori έχει “ελεύθερη βούληση”.

Η ερώτηση φέρεται να έβγαλε τον Kanye West εκτός εαυτού, αφού ο γνωστός τραγουδιστής άρπαξε το τηλέφωνο από το χέρι της και άρχισε να την βρίζει και να λέει μεταξύ άλλων πως είναι ένας ενήλικος υπερήρωας.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό, το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο από το TMZ, συνέβη ενώ ο ράπερ πήγαινε στην τελετή για το Walk of Fame του Τσάρλι Γουίλσον στη λεωφόρο Χόλιγουντ.

Η παπαράτσι φαίνεται να περπατάει δίπλα στον Kanye και ακούγεται να τον ρωτά: “Ο κόσμος θέλει να μάθει αν η Bianca έχει ελεύθερη βούληση, κάποιοι λένε ότι την ελέγχεις…”. Ωστόσο, πριν προλάβει καλά καλά να ολοκληρώσει τη φράση της, ο ράπερ γύρισε προς το μέρος της και της άρπαξε το τηλέφωνο από τα χέρια.

Μην έρχεσαι σε εμένα με αυτές τις μ@@@@ες. Είμαι άνθρωπος, είσαι τρελή;“, είπε έξαλλος ο Kanye West για να προσθέσει αμέσως μετά: “Είμαι ένας θρύλος, είμαι εδώ για να υποστηρίξω τον Τσάρλι Γουίλσον και έρχεστε και με ρωτάτε για τη γυναίκα μου. Αυτή είναι η γυναίκα μου”.

Ο West δεν έμεινε εκεί και συνέχισε να βρίζει τη δημοσιογράφο ρωτώντας την αν έχει “ελεύθερη βούληση” ή αν “δουλεύει για τον διάβολο”.

“Με ρωτήσατε αν η γυναίκα μου έχει ελεύθερη βούληση. Ήταν μια ηλίθια, ασεβής ερώτηση για να κάνεις σε έναν ενήλικο υπερήρωα“, συνέχισε ο West ζητώντας από την παπαράτσι να απαντήσει αν αυτό ήταν λάθος ή σωστό.

“Απαντήστε στην ερώτηση, υποτίθεται ότι πρέπει να απαντήσω στις ερωτήσεις σας, απαντήστε στις ερωτήσεις μου”, είπε.

Λίγο πριν απομακρυνθεί από το σημείο, ο Kanye West πρόσφερε στη δημοσιογράφο δουλειά, δίνοντάς της μάλιστα τον διπλό μισθό από αυτόν που παίρνει!

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

«Η “ισχυρή” Μπιάνκα που ξέραμε κάποτε, έχει φαινομενικά εξαφανιστεί»

Ο Κάνιε Γουέστ φέρεται να έχει απαγορεύσει στη σύζυγό του, Μπιάνκα Σένσορι να χρησιμοποιεί τα social media.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στο ζευγάρι που μίλησαν στη DailyMail, ο Κάνιε Γουέστ δεν της επιτρέπει να αλληλεπιδρά με άλλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για το «δικό της καλό».

«Η Μπιάνκα ήταν πάντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι ήταν ενεργή σε αυτά, μέχρι που παντρεύτηκε τον Κάνιε. Δεν θέλει να έχει social media, γιατί πιστεύει ότι θα πληγωθεί αν διαβάσει όλα αυτά τα άσχημα σχόλια που κάνουν οι άνθρωποι», είπε πηγή από το περιβάλλον τους.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Την έπεισε πως αφού τώρα είναι σταρ, πρέπει να παραμένει μυστήρια στους γύρω της. Έτσι, θα έχει μια άλλη μορφή ελέγχου στο κοινό».

Οι φίλοι της 27χρονης φαίνεται πως ανησυχούν για το μέλλον της με τον ράπερ, αφού εκείνος ορίζει τη σχέση τους, αλλά και το πώς θα φαίνεται στον κόσμο η σύζυγός του.

Επίσης, δημοσιεύει αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στον λογαριασμό του στo Instagram, ενώ διαλέγει ακόμα και το τι θα φορέσει η Μπιάνκα στις εμφανίσεις της.

«Τη δείχνει γυμνή στον δικό του λογαριασμό για να μπορέσει να ελέγξει την αφήγησή της. Είναι ανησυχητικό και αποκλείοντάς την από τον κόσμο, την κάνει να απομονώνεται όλο και περισσότερο. Η “ισχυρή” Μπιάνκα που ξέραμε κάποτε έχει φαινομενικά εξαφανιστεί», λέει η πηγή.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Φοράει ό,τι θέλει ο Κάνιε, πηγαίνει όπου θέλει εκείνος και κάνει ό,τι θέλει, γιατί πραγματικά δεν έχει άλλη επιλογή. Από σχεδιάστριά του έγινε σύζυγός του, κάτι που δυστυχώς δεν είναι αμειβόμενη θέση. Είναι παγιδευμένη».

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί δεν χιόνισε στην Αττική παρά τις προβλέψεις: Τι απαντά ο Μαρουσάκης – Το «Aegean lake effect»

«Ο άλλος άνθρωπος»: Τι δηλώνει η σεφ/εθελόντρια Γωγώ Δελογιάννη (video)

Πολυχρονόπουλος: Η πρώτη επίσημη απάντηση για τον «Άλλο άνθρωπο»- “Δεν υπάρχει τίποτα εναντίον μου”

Νταλάρας: Nέες δηλώσεις – «Ελπίζω να μην παρεξηγηθούν αυτά που είπα, η ανθρωποφαγία είναι μόδα» (video)

 

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Καταγραφή 2

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Δραματικές στιγμές στο Villa Park πριν το παιχνίδι της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο «καίει» τον νονό που ασελγούσε στο βαφτιστήρι του – «Είμαι άρρωστος αλλά με προκάλεσε»

Krhtht

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο «καίει» τον νονό που ασελγούσε στο βαφτιστήρι του – «Είμαι άρρωστος αλλά με προκάλεσε»

Ο 50χρονος ισχυρίστηκε ότι τον προκάλεσε ο νεαρός και δήλωσε ότι είναι συντετριμμένος και άρρωστος

Γιάννα Τερζή: Απαντά μέσω ανάρτησης σχετικά με την κακοποίηση που υπέστη στην Eurovision – «Ναι, τώρα μπόρεσα…» (video)

image 7

Γιάννα Τερζή: Απαντά μέσω ανάρτησης σχετικά με την κακοποίηση που υπέστη στην Eurovision – «Ναι, τώρα μπόρεσα…» (video)

Ανάρτηση για την κακοποίηση που υπέστη πριν από 6 χρόνια έκανε η Γιάννα Τερζή