"Ο κ. Μοσκοβισί επιβεβαιώνει ότι η περίοδος των μνημονίων τελείωσε"

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, «με την παρέμβασή του στην "Die Welt", ο επίτροπος Μοσκοβισί ακυρώνει και την προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας για τις αιτίες που οδήγησαν στο τρίτο μνημόνιο, αφού αποκαλύπτει ότι οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος ήταν εκείνοι που εσκεμμένα έριξαν το δεύτερο πρόγραμμα στα βράχια, σχεδιάζοντας τη λεγόμενη "αριστερή παρένθεση"»

5b660c971dc5248d238b4569

«Με τη χθεσινή του παρέμβαση στην εφημερίδα «Die Welt», ο επίτροπος Μοσκοβισί επιβεβαιώνει με έμφαση ότι η περίοδος των Μνημονίων τελείωσε. Ούτε τέταρτο Μνημόνιο, ούτε νέες δεσμεύσεις της χώρας μας υπάρχουν», τονίζει σε δήλωσή του ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Την ίδια στιγμή όμως, προσθέτει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, “(ο κ. Μοσκοβισί) ακυρώνει και την προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας για τις αιτίες που οδήγησαν στο τρίτο μνημόνιο, αφού αποκαλύπτει ότι οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος ήταν εκείνοι που εσκεμμένα έριξαν το δεύτερο πρόγραμμα στα βράχια, σχεδιάζοντας τη λεγόμενη «αριστερή παρένθεση». Αποκαλύπτει, επίσης, ότι αυτή η συνομωσία βρήκε την ανοχή και ορισμένων εκ των δανειστών}.

«Η ΝΔ του κυρίου Μητσοτάκη και του κυρίου Σαμαρά είναι βαριά εκτεθειμένη από τις σημερινές αποκαλύψεις Μοσκοβισί. Και όσο επιμένει στη σιωπή της, τόσο επιβεβαιώνει την ενοχή της», καταλήγει η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…