Newsroom

Newsroom

«Ο κ. Μητσοτάκης πόνταρε ότι του έχει απομείνει στην ψευδαίσθηση ελέγχου μέσα από την καταστολή και τις προβοκάτσιες»

«Η κοινωνία φωνάζει για προστασία της ζωής και ΜΕΘ. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. καταλαβαίνει μόνο από καταστολή και ΜΑΤ», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

syriza Medium

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση “σήμερα αποδείχθηκε ότι μπορεί να υπάρχει απόλυτη τήρηση των μέτρων προστασίας και ταυτόχρονα απόδοση τιμής στο δημοκρατικό αγώνα της νεολαίας και του λαού“.

Ο κ. Μητσοτάκης αφού έχει χάσει κάθε έλεγχο μπροστά στην πανδημία και την οικονομική κατάρρευση πόνταρε ότι του έχει απομείνει στην ψευδαίσθηση ελέγχου μέσα από την καταστολή και τις προβοκάτσιες”, συνεχίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, τονίζοντας ότι “ο αυταρχισμός που ζήσαμε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αποτελεί απόδειξη αδυναμίας και απομόνωσης της κυβέρνησης”. “Απομόνωση πρώτα από όλα μέσα στην κοινωνία που κατανοεί πια ότι η κυβέρνηση δεν νοιάζεται ούτε για τη δημόσια υγεία ούτε για την οικονομική στήριξη που οι καιροί απαιτούν”, προσθέτει.

“Αν και η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε έλεγχο, ο ελληνικός λαός έχει αποδείξει ότι ξέρει να υπερασπίζεται και το κράτους δικαίου και, στο βαθμό που του αναλογεί, τη δημόσια υγεία“, καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Τέμπη: Εντάσεις και αιτήματα για αναβάθμιση κατηγοριών στη δίκη για την 717 σύμβαση

tebi 1 1296x864 1

Τέμπη: Εντάσεις και αιτήματα για αναβάθμιση κατηγοριών στη δίκη για την 717 σύμβαση

Οι δύο κατηγορούμενοι ελεγκτές αντιμετωπίζουν το πλημμέλημα της «παράβασης καθήκοντος από κοινού» σύμφωνα με το…

Ηγουμενίτσα: Έπεσαν σοβάδες και θερμοσίφωνας σε ανακαινισμένα δημοτικά του Προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου»

sxoleio 2 1

Ηγουμενίτσα: Έπεσαν σοβάδες και θερμοσίφωνας σε ανακαινισμένα δημοτικά του Προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου»

Όλα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Χριστοφίδης, πρόεδρος Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας

Βορίζια: Αντικρουόμενες καταθέσεις και νέα στοιχεία – «Στην τιμή μου, δεν το έκανα – Ο Φανούρης περνούσε και πυροβολούσε»

Βορίζια

Βορίζια: Αντικρουόμενες καταθέσεις και νέα στοιχεία – «Στην τιμή μου, δεν το έκανα – Ο Φανούρης περνούσε και πυροβολούσε»

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο 48χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να είναι το άτομο που απεικονίζεται…