Newsroom

Newsroom

Ο γιος του Χίτλερ

Νέα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Αδόλφος Χίτλερ είχε ένα γιο που απέκτησε με μία γαλλίδα έφηβη την εποχή που…

hitler

Νέα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Αδόλφος Χίτλερ είχε ένα γιο που απέκτησε με μία γαλλίδα έφηβη την εποχή που υπηρετούσε ως στρατιώτης στη Γαλλία την εποχή του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Le Point, υπάρχουν στοιχεία που έχουν εντοπιστεί όπως, αναλύσεις DNA και γραφικού χαρακτήρα, αρκετοί πίνακες του Χίτλερ που ανακαλύφθηκαν στη σοφίτα της γυναίκας, σύγκριση φωτογραφιών μεταξύ «πατέρα» και «γιου» καθώς και στοιχεία του γερμανικού στρατού που αναφέρουν ότι πήγαιναν μετρητά σε φακέλους στη μητέρα και το παιδί στη Γαλλία.

Ο Γερμανός δικτάτορας σύναψε ερωτική σχέση με τη δεκαεξάχρονη Σαρλότ Λομπζουά, όταν πολεμούσε ως υποδεκανέας του Βαυαρικού Στρατού στη Γαλλία, στα Γαλλοβελγικά σύνορα στον Ά Παγκόσμιο Πόλεμο, γεγονός που οδήγησε στη γέννηση του Ζαν Μαρί Λορέ, τον Μάρτιο του 1918. «Όταν ήταν κοντά, κάτι πολύ σπάνιο, του άρεσε να με πηγαίνει βόλτες στην εξοχή. Αλλά αυτές οι βόλτες κατέληγαν άσχημα. Στην πραγματικότητα ο πατέρας σου έβγαζε μακροσκελείς λόγους που δεν μπορούσα να καταλάβω. Δεν μιλούσε γαλλικά, αλλά απάγγελνε στα γερμανικά, μιλώντας σε ένα φανταστικό κοινό. Ακόμη και αν μιλούσα γερμανικά δεν θα μπορούσα να καταλάβω αφού οι ιστορίες από την Πρωσία, την Αυστρία και τη Βαυαρία μου ήταν άγνωστες. Η αντίδρασή μου εξόργιζε τον πατέρα σου», έλεγε η Λομπζουά στον γιο της.

Η ίδια αναγκάστηκε να δώσει το παιδί για υιοθεσία τη δεκαετία του 1930 σε μία οικογένεια ονόματι Λορέ. Ο Χίτλερ δεν τον αναγνώρισε, ούτε διατηρούσε επαφές με τον Ζαν Μαρί, ωστόσο η Λομπζουά επικοινωνούσε μαζί του και μετά την υιοθεσία. Όπως έγινε γνωστό, ο Ζαν Μαρί πολέμησε ενάντια στα γερμανικά στρατεύματα το 1939 στη Γραμμή Μαζινό και αργότερα προσχώρησε στη γαλλική αντίσταση.

Ο Ζαν Μαρί, ο οποίος πέθανε το 1985 σε ηλικία 67 χρόνων, δεν έμαθε ποιος πραγματικά ήταν ο πατέρας του παρά μόνο τη δεκαετία του 1950. Ο Ζαν Μαρί άρχισε να ερευνά εξονυχιστικά το παρελθόν του, επιστρατεύοντας επιστήμονες προκειμένου να αποδείξει ότι έχει τον ίδιο τύπο αίματος με τον Χίτλερ και ότι είχαν παρόμοιο γραφικό χαρακτήρα. Φωτογραφίες των δύο αποκαλύπτουν επίσης μεγάλες ομοιότητες μεταξύ τους. «Προκειμένου να μην πάθω κατάθλιψη δούλευα ασταμάτητα, δεν έκανα διακοπές και δεν είχα χόμπι. Επί 20 χρόνια δεν πήγαινα ούτε σινεμά», είχε δηλώσει ο ίδιος.

Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

σαττι 1

Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

Λίγο πριν την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision 2024, η ελληνίδα τραγουδίστρια ετοιμάζεται να…

Αβέβαιο το μέλλον της Γάζας-Απέρριψε την πρόταση εκεχειρίας ο Νετανιάχου: Συνεχίζουμε την επιχείρηση στη Ράφα

Αβέβαιο το μέλλον της Γάζας-Απέρριψε την πρόταση εκεχειρίας ο Νετανιάχου: Συνεχίζουμε την επιχείρηση στη Ράφα

Δεν κάνει πίσω το Ισραήλ παρά το «ναι» σε εκεχειρία από τη Χαμάς.

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

aston villa olympiacos 19252

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

Ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού αποφάσισε να γιορτάσει το Πάσχα με έναν ιδιαίτερο τρόπο