Newsroom

Newsroom

Ο Γιάννννης, με τα τέσσερα νι

Αφού το "τιτίβισε" και ο Σταύρος, ότι ο Βαρουφάκης έχει σοβαρές ευθύνες για τα δραματικά του 2015, αλλά ψεύτης δεν είναι, τι να κάνω κι εγώ: τα πιστεύω όσα γράφει στο βιβλίο του. Και τα πάντα όλα σωστά που έλεγε, αλλά δεν τον άκουγαν.

59779c181dc52492348b485a

Γράφει ο Θανάσης Καρτερός

Και όσα μουρμούριζε στον Τσίπρα, όταν κολυμπούσαν στο γαλανό Αιγαίο. Και την άγκυρα, που ακουμπούσε απαλά στον βυθό. Τα πιστεύω, μάλιστα, παρά το γεγονός ότι, στα κολυμβητικά τουλάχιστον, μαγνητόφωνο αποκλείεται να είχε, αφού στο μόνο μέρος που θα μπορούσε να το κρύψει υπήρχε μεγάλος συνωστισμός, με όλους όσους, και όλα όσα, έγραφε όπως αποδείχτηκε εκεί.

Παρ’ όλα αυτά αισθάνομαι, όπως και πολλοί από σας φαντάζομαι, πολύ θυμωμένος. Διότι, εντάξει, φτιάχνεις βιβλίο. Κάνε. Γράφεις όσα κουτσομπολίστικα γράφεις, εκποιώντας φιλίες, εμπιστοσύνες, ευθύνες, σοβαρότητες. Γράψε. Αλλά, για πες μας, όταν δίνεις για προδημοσίευση, στις συγκεκριμένες τρεις εφημερίδες, τα συγκεκριμένα μεταφρασμένα αποσπάσματα, τη συγκεκριμένη στιγμή, δεν ξέρεις πώς και εναντίον ποιων θα χρησιμοποιηθούν; Πιστεύεις ότι προωθείς έτσι στον λαό τις ριζοσπαστικές απόψεις σου για τα IOUs και λοιπά; Ή παραμυθιάζεσαι και παραμυθιάζεις, ότι δεν θα είναι ο κάθε Άδωνις που θα σε κάνει σημαία;

Τέλος πάντων, αυτός τρώει και πίνει προβολείς, κι εμάς μας τρώει η αρκούδα. Γιατί τον πήρε ο άλλος από τα αζήτητα του Παπανδρέου και τον έκανε υπουργό στο πιο κρίσιμο υπουργείο, την πιο κρίσιμη στιγμή. Γιατί τον υπερασπιστήκαμε όταν οι τωρινοί του διαφημιστές τον αποκαλούσαν Μπαρουφάκη, τον έφτυναν, και τον συκοφαντούσαν. Γιατί πιστέψαμε ότι δίνει μαζί μας μια δύσκολη μάχη, και τον είχαμε στα ώπα-ώπα. Κάτω τα χέρια από τον Βαρουφάκη! Και μας ήρθε ο ουρανός σφοντύλι όταν, πριν αλέκτωρ και λοιπά, βρέθηκε σε μια φρενήρη κούρσα φιγούρας, με κάθε κόστος. Η φιγούρα δική του, και το κόστος άλλων, φυσικά.

Α, σας το λέω: Στο εξής, με τέσσερα νι θα γράφω το όνομά του. Γιάννννης. Ένα δικό του, όπως ακριβώς θέλει και επιθυμεί. Και τρία για μας, όπως ακριβώς δεν θέλαμε και δεν επιθυμούσαμε. Συνοδευόμενα, μάλιστα με ξεγυρισμένες μούντζες. Να, βλάκα -στον εαυτό μου, και σε όλους όσοι την πατήσατε όπως εγώ. Να, κορόιδο -πάλι στους ίδιους. Και να, μαλάκα -στους αυτούς αποδέκτες, προς γνώση και συμμόρφωση…

πηγή:avgi.gr 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Προκαλεί ξανά η Τούνη: Κάνει διακοπές και δείχνει τη βίλα με την… ιδιωτική παραλία – «Η θάλασσα δεν πουλιέται» (video)

τουνη

Προκαλεί ξανά η Τούνη: Κάνει διακοπές και δείχνει τη βίλα με την… ιδιωτική παραλία – «Η θάλασσα δεν πουλιέται» (video)

«Λοιπόν κατεβαίνουμε τα σκαλάκια και φτάνουμε στην ιδιωτική παραλία», αναφέρει στο βίντεο της Ιωάννα Τούνη

Επικό τρολάρισμα από το Κουλούρι στον Άδωνι: «Στο ΕΣΥ πλέον καλούν ακόμα και τους ηθοποιούς που έχουν παίξει τους γιατρούς»

Καταγραφή 26

Επικό τρολάρισμα από το Κουλούρι στον Άδωνι: «Στο ΕΣΥ πλέον καλούν ακόμα και τους ηθοποιούς που έχουν παίξει τους γιατρούς»

Τον Άδωνι Γεωργιάδη και το... μπάχαλο που έχει φτιάξει τρόλαρε με άρθρο του το Κουλούρι