Ο Φυγάς

Λίγο πριν γίνει μπουχός, είπε: «Έχω πει πολλές φορές ότι ουδέποτε το ελληνικό κράτος προμηθεύτηκε τέτοιο λογισμικό. Και, πάντως, εγώ δεν υπήρξα ποτέ αποδέκτης οποιασδήποτε πληροφορίας πλην των επισήμων καναλιών της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, που αφορούσε αποκλειστικά θέματα εθνικής ασφάλειας».

Με τα λόγια αυτά, ο Μητσοτάκης θέλησε αφενός να αντικρούσει την επισήμανση του Τσίπρα για την αποκάλυψη των New York Times αναφορικά με την άδεια του ΥΠΕΞ στην Intellexa για εξαγωγή του Predator και αφετέρου να ψελλίσει μια υποτυπώδης απάντηση για το επίμονο ερώτημα σε σχέση με την παρακολούθηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ από την ΕΥΠ.
Το παράδοξο είναι ότι παραδέχτηκε περισσότερα απ΄ όσα αποπειράθηκε να αποκρούσει. Η δεύτερη πρόταση αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να ισχύει αυτό που διαψεύδει στην πρώτη, με τη «διαφορά» ότι αυτός δεν υπήρξε αποδέκτης.
Επίσης, ομολογώντας ότι ήταν εν γνώσει του οι παρακολουθήσεις που σχετίζονταν με «θέματα εθνικής ασφάλειας» από τα «επίσημα κανάλια της ΕΥΠ», ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι τόσο καιρό μας δουλεύει ψιλό γαζί επικαλούμενος άγνοια για τις αδιαμφισβήτητες (από τον ίδιο) περιπτώσεις των Κουκάκη – Ανδρουλάκη.
Μετά από όλα αυτά, πώς να μην το βάλει στα πόδια ρε παιδιά;

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

ΗΠΑ: Αγριο έγκλημα μεταξύ ανηλίκων-14χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 15χρονο συμμαθητή του

ΗΠΑ: Αγριο έγκλημα μεταξύ ανηλίκων-14χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 15χρονο συμμαθητή του

Το αιματηρό περιστατικό έγινε σε Λύκειο της Βόρειας Καρολίνα, με «πρωταγωνιστή» έναν μαθητή μόλις 14χρόνων…