Ο Φρουζής αδειάζει τη Νέα Δημοκρατία

Θετικά για αυτούς περίμεναν στη Νέα Δημοκρατία να εξελιχθεί η διαδικασία εξέτασης του πρώην ισχυρού άνδρα της Novartis Κωνσταντίνου Φρουζή στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

4952941

Τα γεγονότα όμως τους διαψεύδουν καθημερινά, όσες προσπάθειες και να κάνουν τα φιλικά προς αυτούς Μέσα Ενημέρωσης να κρύψουν την πραγματικότητα.

Στη συνεδρίαση της Παρασκευής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, στρίμωξε τόσο πολύ τον μάρτυρα με τις ερωτήσεις που του έκανε, που αυτός έπεσε σε πολλές αντιφάσεις σε σχέση με τις καταθέσεις τις οποίες είχε δώσει μέχρι σήμερα.

Ο κύριος λοιπόν μάρτυρας του σκανδάλου Novartis, παραδέχτηκε, παρά τις δραματικές προσπάθειες των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος και του ΚΙΝΑΛ να παρεμποδίσουν τις απαντήσεις του ότι η συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ακόμα αυτός ήταν Αξιωματική Αντιπολίτευση είχαν εθιμοτυπικό χαρακτήρα και δεν του υποβλήθεκε κανένα παράνομο αίτημα.

Αλλά το κυριότερο ότι όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί πλεκτάνη την άσκηση διώξεων από την Ελένη Τουλουπάκη και τους τρεις εισαγγελείς του Αρείου Πάγου παρέμεινε αμίλητος παραδεχόμενος ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Και μόνο αυτό το τελευταίο τινάζει στον αέρα ολόκληρη τη συλλογιστική που έχουν στήσει από την προεκλογική περίοδο τα στελέχη της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ που εμπλέκονται στο σκάνδαλο.

Τα πραγματικά γεγονότα του μεγαλύτερου μεταπολιτευτικού σκανδάλου αρχίζουν να ξεδιπλώνονται πλέον μπροστά μας. To Documento δικαιώνεται για όλα όσα έχει αποκαλύψει τα τελευταία χρόνια σχετικά με την υπόθεση αυτή.
Και ότι θα ακολουθήσει, θα αποκαλύψει το μεγάλο φαγοπότι που έριξε τη χώρα στα βράχια και στα μνημόνια. Και τότε θα δούμε τι θα έχουν να πουν διάφοροι Αδώνηδες, Αβραμόπουλοι και Λοβέρδοι.

Πηγή: Documentonews.gr

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

εκβιαστες1

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες με τους αστυνομικούς τη στιγμή που εντοπίζουν μέρος των χρημάτων που…

Οι Σκιαδαρέσες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παλαιστίνη και καταχειροκροτούνται (video)

ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΕΣ 2

Οι Σκιαδαρέσες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παλαιστίνη και καταχειροκροτούνται (video)

Ένα σύντομο, συγκλονιστικό μήνυμα για την Παλαιστίνη μοιράστηκαν χθες με χιλιάδες ανθρώπους οι Σκιαδαρέσες, στη…