Ο επίτιμος Α/ΓΕΣ Καμπάς επιβεβαιώνει τις αποκαλύψεις του Documento και εκθέτει την κυβέρνηση για τα ελικόπτερα

Μετά τον σάλο για την πλημμύρα στην 1η Ταξιαρχία στο Στεφανοβίκειο και τις φωτογραφίες - ντοκουμέντα με ελικόπτερα να «κολυμπάνε» στο νερό, όπου το ΓΕΣ ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για παροπλισμένα ελικόπτερα, ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Γιώργος Καμπάς, εκθέτει την κυβέρνηση και την στρατιώτική ηγεσία

KAMPAS

Την ώρα που στην κυβέρνηση προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα για τα «βουλιαγμένα» ελικόπτερα, στην στρατιωτική βάση στο Στεφανοβίκειο, μετά και τις αποκαλύψεις του Documento, την ίδια στιγμή ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Γιώργος Καμπάς καταρρίπτει τους ψευδείς χαρακτηρισμούς του κυβερνητικού εκπροσώπου αλλά και την ανακοίνωση του ΓΕΣ ότι πρόκειτο για Fake news και παροπλισμένα ελικόπτερα. Ο κ. Καμπάς μιλώντας στο Open, ανέφερε ότι τα ελικόπτερα που ήταν στην βάση, είναι ενεργά, καθώς τα παροπλισμένα πρέπεινα βρίσκονται σε άλλο χώρο και να είναι σχεδόν βανδαλισμένα….Παροπλισμένα και ενεργά δεν μπαίνουν μαζί δίπλα δίπλα”, όπως τόνισε.

Μάλιστα ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ επικαλέστηκε την φωτογραφία-ντοκουμέντο- που δημοσίευσε το Documento, με το Apache στην πίστα του αεροδρομίου εν μέσω καταιγίδας, και όπως τόνισε σίγουρα δεν ήταν ούτε αυτό παροπλισμένο.

elikoptero1 1024x721 1

 

Κυβέρνηση σε βέρτιγκο!

Τα όσα συνεχώς αποκαλύπτονται αντιμετωπίζονται φυσικά από την κυβέρνηση όπως όλα τα υπόλοιπα θλιβερά, με επικοινωνία και επιθέσεις σε όποια μέσα ενημέρωσης και δημοσιογράφους, τολμούν να δημοσιεύσουν με στοιχεία, τότι η εθνική ασφάλεια της χώρας βρισκεται σε κίνδυνο. Οτι η κυβέρνηση βρίσκεται σε βέρτιγκο φάνηκε και αργά χθες το βράδυ όπου σε μια απέλπιδα προσπάθεια για να αποδείξει ότι η στρατιώτική βάση λειτουργεί κανονικά, τα ελικόπτερα γλύτωσαν από την πλημμύρα και παραμένουν λειτουργικά τα μετέφεραν αυτόνομα στη βάση της Νέας Αγχιάλου, ενώ άλλα που πιθανώς να έχουν υποστεί βλάβες μεταφέρθηκαν στη Νέα Αγχίαλο οδικώς.

Και όλα αυτά έγιναν την στιγμή, μετά τις δύο διαδοχικές σημερινές ανακοινώσεις του ΓΕΣ, που σε μια προσπάθεια να αντικρούσει το ρεπορτάζ του Documentο, προχώρησε σε σοβαρές αντιφάσεις.
Η σοβαρή εξέλιξη της εκκένωσης έρχεται μετά τις δύο διαδοχικές σημερινές ανακοινώσεις του ΓΕΣ, που σε μια προσπάθεια να αντικρούσει το ρεπορτάζ του Documentο, προχώρησε σε σοβαρές αντιφάσεις.

Συγκεκριμένα το ΓΕΣ ενώ στη χθεσινή πρωινή του ανακοίνωση επιχείρησε να παρουσιάσει την εικόνα ότι τα ελικόπτερα που καταγράφηκαν στην πλημμυρισμένη πίστα ήταν ανενεργά και παροπλισμένα, στην συνέχεια και μετά τις αποκαλύψεις, αναγκάστηκε σε νέα ανακοίνωση, την οποία μάλιστα συνόδευσε με φωτογραφίες ελικοπτέρων σε στεγνό έδαφος. Στη δεύτερη αυτή ανακοίνωση το ΓΕΣ δεν υποστηρίζει πλέον ότι τα ελικόπτερα ήταν παροπλισμένα, αντιλαμβανόμενο προφανώς ότι δε θα μπορούσε να πει κάτι τέτοιο και για το Απάτσι και περιορίζεται στο να αναφέρει πως οι εικόνες έχουν ληφθεί κατά τη μεταφορά ελικοπτέρων προς το στεγνό τμήμα της πίστας του αεροδρομίου.

«Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, το σύνολο των Ελικοπτέρων (Ε/Π) που σταθμεύουν στην έδρα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1ης ΤΑΞΑΣ) στο Αεροδρόμιο (Α/Δ) του Στεφανοβικείου Βόλου, έχει μεταφερθεί με ασφάλεια σε στεγνή πίστα εντός του Α/Δ, σύμφωνα με τις υφιστάμενες, ισχύουσες και πάγιες διαδικασίες περί ασφάλειας υλικού και εγκαταστάσεων.

«Tάραξε τα νερά» και πάλι ο Ηλιας Ψινάκης: Αιχμές στον Ίαν Στρατή για την Μαίρη Συνατσάκη-«Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» (video)

2383711

«Tάραξε τα νερά» και πάλι ο Ηλιας Ψινάκης: Αιχμές στον Ίαν Στρατή για την Μαίρη Συνατσάκη-«Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» (video)

«Το #Metoo είναι πολύ σωστό αλλά ευτελίζεται από μερικούς ανθρώπους που θέλουν να πουλήσουν δύο…

Μέγα σκάνδαλο στην Euroleague: Ο διαιτητής Μπολτάουζερ «πιάστηκε» να κλέβει-Είχε σφυρίξει στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι (video)

μπολτάουσερ

Μέγα σκάνδαλο στην Euroleague: Ο διαιτητής Μπολτάουζερ «πιάστηκε» να κλέβει-Είχε σφυρίξει στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι (video)

Απίστευτο περιστατικό στο Βελιγράδι, με τον Σλοβένο ρέφερι της Euroleague, Ματέι Μπολτάουζερ, που είχε οριστεί…

Λέκκας για κατολισθήση στην Σαντορίνη: «Πρόκειται για γνωστό πρόβλημα, θα ληφθούν μέτρα ασφαλείας»

thirasia 1

Λέκκας για κατολισθήση στην Σαντορίνη: «Πρόκειται για γνωστό πρόβλημα, θα ληφθούν μέτρα ασφαλείας»

Για την κατολίσθηση στη Θηρασιά μίλησε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, ο οποίος έκανε λόγο για…

Λέσβος: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο πεζούς σε τροχαίο – Χωρίς τις αισθήσεις της γυναίκα

troxaio me egataleipsi

Λέσβος: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο πεζούς σε τροχαίο – Χωρίς τις αισθήσεις της γυναίκα

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα προς την Κυριακή σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα με αγροτικό, τρεις επιβαίνοντες…