Ο Διονύσης Ατζαράκης κρίνει τον Λάνθιμο ως «Ελληνάρας»: Δεν τα μπορώ αυτά που κάνει τα ξενόφερτα τα ανώμαλα (video)

«Αν ήταν Έλληνας θα έκανε τις ταινίες του στην Ελλάδα φίλε», λέει χιουμοριστικά ο stand up comedian.

ατζαρακης

Με ένα χιουμοριστικό βίντεο επανέρχεται στο YouTube ο Διονύσης Ατζαράκης για να κρίνει με τη ματιά του «Ελληνάρα», αυτό για το οποίο μιλάει όλο το ίντερνετ, δηλαδή το Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

«Χρυσή Σφαίρα ο Λάνθιμος, όρσε τα έργα σου διοίκηση. Δεν έχω δει την ταινία αλλά έχω δει το τρέιλερ και κόβει το μάτι μου. Τι να δω, που είναι εκεί η Έμμα Στόουν με τον Χαλκ και χορεύει σαν παρτσακλό;» λέει στην αρχή του βίντεο ο γνωστός YouTuber.

«Έχετε δει κάποια άλλη του ταινία την ”Ευνοούμενη”;», ρωτά ο δημοσιογράφος και ο Διονύσης Ατζαράκης απαντάει: «Αυτήν όχι, αλλά έχω δει την άλλη του ταινία που έπαιζε ο Λάνθιμος και την είχε δει τεντιμπόης. Την Μαρία την Άσχημη». «Αυτός ήταν ο Άνθιμος» απαντάει ο δημοσιογράφος. Ο Διονύσης Ατζαράκης στη συνέχεια αναρωτάται: «Ο Μητροπολίτης;»

«Δεν τα μπορώ αυτά που κάνει τα ξενόφερτα τα ανώμαλα, δες ελληνικές ταινίες να ανοίξει το μάτι σου, τον Καζαντζάκη, τον Καπετάν Μιχάλη, τους 300. Να μάθεις λίγο ιστορία» συνεχίζει και σχολιάζει: «Αν ήταν Έλληνας θα έκανε τις ταινίες του στην Ελλάδα φίλε».

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…