Newsroom

Newsroom

Ο Δήμος Βερύκιος προειδοποιεί: «Ένα τρις τζιτζίκια θα βγουν ξαφνικά από τη Γη» (video)

Μάλιστα ο Δήμος Βερύκιος ανέφερε ότι κάτι τέτοιο έχει να συμβεί 221 χρόνια

Βερύκιος

Τους πάντες ξάφνιασε σήμερα το πρωί ο Δήμος Βερύκιος σήμερα στην εκπομπή «Happy Day» και τη στήλη που έχει, καθώς πέρα απ’ τη θεματολογία που έχει αποκάλυψε κάτι που σίγουρα δεν το ακούμε συχνά και μοιάζει αρκετά τρομακτικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι σε λίγο καιρό στην Αμερική ένα τρις τζιτζίκια θα βγουν όλα μαζί, ξαφνικά, στη Γη, με αποτέλεσμα να κάνουν αρκετό θόρυβο.

Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Να πάρετε του Γιωργάκη ένα ζευγάρι ωτασπίδες να του στείλετε γιατί σε λίγες εβδομάδες στις ανατολικές πολιτείες θα υπάρξει ένα φαινόμενο που πριν από 221 χρόνια είχε συμβεί. Θα αναδυθούν από τη γη ταυτόχρονα δύο γένη τζιτζικιών, ένα τρισεκατομμύρια τζιτζίκια θα βγουν ξαφνικά από τη γη και θα τρελάνουν τους Αμερικάνους της ανατολικής ακτής. Το 1803 είχε ξανασυμβεί».

ΗΠΑ: Έτοιμα να βγουν απ’ τη Γη ένα τρις τζιτζίκια

Η αλήθεια είναι ότι αυτό που ανέφερε το πρωί ο Δήμος Βερύκιος θα συμβεί λογικά τον Απρίλη, καθώς όπως αναφέρεται από τους επιστήμονες δύο διαφορετικές γενιές από τζιτζίκια θα αναδυθούν από τη Γη ταυτόχρονα.

Μάλιστα λέγεται ότι πολλά περίμεναν αρκετά χρόνια για να γίνει αυτό και όταν συμβεί θα σκάψουν όλα μαζί, θα ανέβουν στον κόσμο, θα τραγουδήσουν, θα ζευγαρώσουν και θα περάσουν έτσι τις τρεις εβδομάδες της ζωής τους.

Μάλιστα αρκετοί είναι αυτοί που περιμένουν να συμβεί, γνωρίζοντας όμως ότι θα προκληθεί μια τεράστια ροή ήχου που θα χρειαστεί μέτρα για να αντιμετωπιστεί, ενώ άλλοι έχουν αποφασίσει ακόμα και να μετακομίσουν εκείνη την περίοδο καθώς φοβούνται τα έντομα.

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΡΤ: Ρεπόρτερ από τη Θεσσαλονίκη δάκρυσε στον «αέρα» για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ (video)

Γάμος ομοφύλων: Δημοσιεύθηκε η αναγγελία για τον πρώτο γάμο γυναικών – Τη δημοσίευσαν η Δανάη και η Αλεξία (Εικόνα/ Βίντεο)

Πορτοσάλτε: Άλλο λέβελ προπαγάνδας – Ο Μητσοτάκης τώρα οργανώνει συλλαλητήρια εναντίον του (video)

Οδυσσέας Σταμούλης: «Ήταν χυδαίο αυτό, ήταν σαν να έχει η δική μου απώλεια μεγαλύτερη βαρύτητα» (video)

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…