Newsroom

Newsroom

Ο Δήμος Πηνειού Ηλείας σε ρόλο Τρόικας

Του Μάκη Νοδάρου

hleia

Του Μάκη Νοδάρου

Σάλο προκάλεσε στην Ηλεία η πρωτοφανής ενέργεια του δήμου Πηνειού να στείλει κατασχετήρια και να μπλοκάρει τους τραπεζικούς λογαριασμούς των δημοτών που χρωστούν στον δήμο ακόμη και το νερό !

Εν μέσω οικονομικής κρίσης και την ώρα που εκατοντάδες επαγγελματίες και νοικοκυριά βρίσκονται σε απόλυτο αδιέξοδο και βιώνουν με δραματικό τρόπο  την οικονομική εξαθλίωση , οι αρμόδιοι του δήμου Πηνειού αντί να σταθούν στο πλευρό των επαγγελματιών και των οικογενειών που έχουν ανάγκη, τους δημιουργεί επιπλέον προβλήματα οδηγώντας τους στην απόγνωση .  

Το πρωτοφανές μέτρο λήφθηκε ελάχιστες ημέρες μετά την επανεκλογή για δεύτερη θητεία της παράταξης του δημάρχου, Αλέξη Καστρινού, με πλειοψηφία 60%.

Επαγγελματίες της πόλης καταγγέλλουν ότι ο δήμος Πηνειού μπλόκαρε την κίνηση των λογαριασμών που διατηρούν κάτοικοι της Γαστούνης, στην Εθνική Τράπεζα, με οφειλές για νερό, ή χρήση πεζοδρομίων και η τελευταία απέστειλε ειδοποιητήρια κατάσχεσης σε δεκάδες παραλήπτες της Γαστούνης, με την ένδειξη «Κατασχετήριο Δήμου Πηνειού».

Όσοι απευθύνθηκαν στην τράπεζα ενημερώθηκαν ότι κατόπιν εντολής του δήμου Πηνειού, οι τραπεζικοί λογαριασμοί έχουν μπλοκαριστεί, δεν μπορούν να κάνουν αναλήψεις και πρέπει να απευθυνθούν στο δήμο για να τακτοποιήσουν τις οφειλές.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Φλαμίνγκο

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Μαγικές εικόνες καθώς πανέμορφα φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε παραλίες της Αττικής