Ο Δημήτρης Παπαδημούλης είπε τον Στέφανο Κασσελάκη «Παύλο» και επικράτησε χαμός (video)

Η αντίδραση των παρουσιαστών του ΣΚΑΙ για το σαρδάμ του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

παπαδημουλης

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε συνέντευξη του στο ΣΚΑΙ κλήθηκε να σχολιάσει το εκλογικό για την ανάδειξη προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ένα λάθος ενώ μιλούσε ήταν αρκετό για να υπάρξει ένας μικρός χαμός.

Πιο συγκεκριμένα ο Δ. Παπαδημούλης αποκάλεσε τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, Παύλο, με τους παρουσιαστές να «παίρνουν την πάσα» και να σημειώνουν: «Καλά τα λέτε, Παύλος Κασσελάκης είναι το σωστό», τονίζοντας έτσι τη δημόσια στήριξη του Παύλου Πολάκη στον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπαδημούλης  ζήτησε να υπάρξει ντιμπέιτ ανάμεσα στην Έφη Αχτσιόγλου και τον Στέφανο Κασσελάκη «Είναι απαραίτητο να γίνει ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ μεταξύ Αχτσιόγλου και Κασσελάκη και πιστεύω ότι και οι δύο οφείλουν να δεχτούν, διότι θα βοηθήσει την ενότητα και την προοπτική του χώρου».

Την ίδια στιγμή αναφερόμενος στο προβάδισμα του Στέφανου Κασσελάκη, σχολίασε πως αυτό «δίνει έναν πόντο στον κ. Κασσελάκη, αλλά θα ήταν λάθος να πει κανείς ότι ο δεύτερος γύρος είναι τελειωμένος».

Όπως είπε χαρακτηριστικά «στήριξα και θα ξαναστηρίξω την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου. Η διαφορά είναι λιγότερη από 9 μονάδες. Υπάρχει ένα ποσοστό 20% που συγκέντρωσαν οι άλλοι 3 υποψήφιοι που τέθηκαν εκτός, υπάρχει και μια δεξαμενή μελών του ΣΥΡΙΖΑ που δεν πήγαν να ψηφίσουν».

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…