Newsroom

Newsroom

Ο δήμαρχος Άργους ξαναχτυπά με αντισημιτικό και εθνικιστικό παραλήρημα (video)

Αμετανόητος παρουσιάζεται ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών και πρώην πλέον ex officio μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Δημήτρης Καμπόσος, αυτή τη φορά μέσω βίντεο που ανάρτησε και το οποίο βρίθει αντισημιτικών, εθνικιστικών και αισχρών αναφορών.

5b016d621dc52408108b457e

του Άγγελου Προβολισιάνου

Αναφερόμενος στο Μακεδονικό αν και δήμαρχος σε δήμο της Πελοποννήσου, ο κ. Καμπόσος αποκαλεί προδότες τα μέλη της κυβέρνησης που διαπραγματεύονται λύση με σύνθετη ονομασία για το Μακεδονικό, παρότι η διαπραγμάτευση γίνεται επί τη βάση της εθνικής γραμμής που χάραξε η κυβέρνηση Καραμανλή. «Αυτό το πράγμα που γίνεται σήμερα με το ΣΥΡΙΖΑ εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω» είπε με στόμφο για να προσθέσει: «Τρομάζουν στη λέξη προδότες όταν τους λέει κάποιος. Τρομάζουν, δεν τη θέλουν… Από την άλλη μεριά, όμως, πηγαίνουν προς την προδοσία».

Παράλληλα, με έναν ακατάληπτο και ασύνδετο λόγο, ξέπλυνε και τα ακροδεξιά στοιχεία που έδωσαν το «παρών» στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία. «Εγώ, φασίστες με την ελληνική σημαία στα χέρια και να ψέλνουν τον εθνικό ύμνο και να λένε για την πατρίδα μας αυτά που έλεγε ο Χριστόδουλος -φασίστας κι εκείνος-, αυτά που έλεγε και ο Παπανδρέου -φασίστας κι εκείνος- μόνο αυτοί δεν είναι φασίστες» είπε με το νόημα τουλάχιστον να γίνεται κατανοητό. Και συμπλήρωσε πως «η χειρότερη μορφή φασισμού είναι αυτή που ζούμε σήμερα». Επίσης, ως άλλος Καρατζαφέρης, προέβλεψε ακραίες κοινωνικές συγκρούσεις συνωμοσιολογώντας: «Μην τολμήσετε και δώσετε το όνομα της Μακεδονίας έτσι ελαφρά τη καρδία γιατί δεν ξέρω τι ανταλλάγματα έχετε πάρει διότι για αυτά που θα γίνουν, θα είστε υπεύθυνοι εσείς».

«Σταματήστε να υποχωρείτε Έλληνες. Σταματήστε να τους ακούτε και να σκύβετε το κεφάλι όταν βγαίνει το αβγό του φιδιού, γιατί αυτό είναι το αβγό του φιδιού. Γιατί και ο Στάλιν αβγό του φιδιού ήταν, δεν ήταν μόνο ο Χίτλερ…» είπε συμπυκνώνοντας τη θεωρία των δύο άκρων και πώς να του εξηγήσει κανείς ποια ήταν η συμβολή του Κόκκινου Στρατού στην έκβαση του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Το πιο γελοίο δε ότι έβαλε και κατά βουλευτών της ΝΔ. «Βλέπω από την άλλη πλευρά βουλευτές της ΝΔ να είναι μαζεμένοι όταν τους λένε για φασιστικά στοιχεία. Κουμπώνονται, ταλαιπωρούνται… Αφού δεν μπορείτε ρε το άθλημα μερικοί, τι πάτε στην τηλεόραση; Γιατί πάτε στην τηλεόραση και ξεφτιλίζεστε;» φώναξε, γεγονός που απ’ ό,τι φαίνεται εξήγησε και στα αρμόδια κομματικά όργανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν κλήθηκε να εξηγήσει την αποτρόπαια ανάρτησή του κατά του Γιάννη Μπουτάρη.

Αμετανόητος και αντισημίτης

«Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Να κάνει εκπομπές μέσα από πορνεία, να βρίζει όποιον θέλει, να λέει για τον Καμμένο “δεν τον γουστάρω τον  χοντρό και άμα τον δω κρεμασμένο δεν κόβω το σχοινί”, πως θέλει ξύλο ο μητροπολίτης Πειραιώς και χίλια μύρια άλλα…» ανέφερε εισαγωγικά περνώντας στο θέμα της ανάρτησης που είχε κάνει για την επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. 

«Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι (σ.σ. εννοώντας το κιπά). Εμείς, δεν φοράμε καπελάκι και δεν μπορούμε να λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι» είπε και πρόσθεσε… πασιφιστικά: «Ποιος είπε να τον δείρουν αυτόν τον φουκαρά τον γέρο; Και να τον έβλεπα να τον δέρνουν, θα πήγαινα να τον προστατέψω. Όταν έδινε τις συνεντεύξεις από τα μπουρδέλα ήταν καλά ε;».

Ευτυχώς που… διαβεβαίωσε την Πειραιώς

Το ερώτημα που εγείρεται είναι ποιος από την Πειραιώς ζήτησε εξηγήσεις από τον κ. Καμπόσο, όταν ο δήμαρχος Άργους αποκαλούσε -λίγα εικοσιτετράωρα μετά το λιντσάρισμα- προδότη τον Γιάννη Μπουτάρη. Το ερώτημα θεωρείται κρίσιμο γιατί αν οι διαβεβαιώσεις που δόθηκαν στους επιτελείς του Μοσχάτου εμπεριείχαν όσα παραθέτει τώρα με κάμποση παρρησία ο κ. Καμπόσος, τότε προφανώς έχουμε να κάνουμε με δομικό εκφασισμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εκτός βέβαια, αν αυτός ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, οπότε περαιτέρω διευκρινίσεις δεν θα χρειαστούν. 

Εκτός ΝΔ ο Καμπόσος

Στη διαγραφή του δημάρχου Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου προχώρησε η ΝΔ, όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος» ήταν η λιτή ανακοίνωση για τον δήμαρχο Άργους.

Να σημειωθεί πως το βίντεο με όλο το… διάγγελμα του κ. Καμπόσου κατέβηκε από το youtube και το μόνο στιγμιότυπο από το αρχικό υλικό είναι αυτό που ακολουθεί:


Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη για τον Νίκο Παπανδρέου: «Έλυσε τη ζώνη και έκανε ότι θα με χτυπήσει» (video)

profile player 960x540 25

Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη για τον Νίκο Παπανδρέου: «Έλυσε τη ζώνη και έκανε ότι θα με χτυπήσει» (video)

«Του Ανδρέα Παπανδρέου του έλειπε η τρυφερότητα, του έλειπε η αγάπη» ανέφερε η Δήμητρα Λιάνη

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

6084787 2

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

«Με ανησυχία και απογοήτευση παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες να εξελίσσεται μία απίστευτη κατάσταση ανεπίτρεπτης επίθεσης…

Μάτι: Οργισμένες αντιδράσεις από συγγενείς των θυμάτων – Πέταξαν καρέκλα… «Τσίπα δεν έχετε;» (video)

6207733

Μάτι: Οργισμένες αντιδράσεις από συγγενείς των θυμάτων – Πέταξαν καρέκλα… «Τσίπα δεν έχετε;» (video)

Συγγενείς άρχισαν να πετούν καρέκλες και να απευθύνονται προς τους κατηγορούμενους

Μικρούτσικος: H παίκτρια του «TV Queen» που του θύμισε τον… Μητσοτάκη – «Έχετε τον ίδιο σύμβουλο;» (video)

Μικρούτσικος

Μικρούτσικος: H παίκτρια του «TV Queen» που του θύμισε τον… Μητσοτάκη – «Έχετε τον ίδιο σύμβουλο;» (video)

«Το ότι δεν τον έχεις παρακολουθήσει μπορεί να με κάνει να σε συμπαθήσω», είπε ο…