Ο Χαρίτσης συνάντησε τη Φύσσα στην κοινωνική κουζίνα του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, επισκέφθηκε την κοινωνική κουζίνα του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας και συνομίλησε με εργαζόμενους και εθελοντές, καθώς και με την Μάγδα Φύσσα.

xaritsis magda fyssa 640x426 1

O πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος, βρέθηκε σήμερα (29/12) στην κοινωνική κουζίνα του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Ο κ. Χαρίτσης συζήτησε με εργαζομένους και εθελοντές για τη σπουδαία προσφορά της κοινωνικής κουζίνας του δήμου, είχε και μια εγκάρδια συνομιλία με τη Μάγδα Φύσσα, που προσφέρει έργο στην κοινωνική κουζίνα του δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Μακάρι να μη χρειαζόταν να υπάρχει το κοινωνικό συσσίτιο” είπε στην συζήτηση που είχε με τον Αλέξη Χαρίτση, το Νάσο Ηλιόπουλο και τον δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο, τονίζοντας την μεγάλη σημασία που έχει η στήριξη του δήμου σε αυτή την προσπάθεια. “Αλλά σε αυτές τις συνθήκες, ευτυχώς που υπάρχει, δίνει ουσιαστική στήριξη με το πιο βασικό αγαθό, το φαγητό“, πρόσθεσε.

Η Μάγδα Φύσσα τους ενημέρωσε για τη λειτουργία της κοινωνικής κουζίνας. “Όταν κάποιος άνθρωπος έρχεται και έχει ανάγκη ένα πιάτο φαγητό δεν μπορούμε να τον αφήσουμε απ’ έξω”, σημείωσε, τονίζοντας ότι κάθε μέρα γίνεται διανομή φαγητού με αξιοπρέπεια, σεβασμό και διακριτικότητα στους δικαιούχους.

Ο Αλέξης Χαρίτσης δεσμεύτηκε ότι η Νέα Αριστερά θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε κίνηση αλληλεγγύης που δίνει βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. «Έτσι, στην πράξη, μπαίνει φραγμός στην άνοδο της ακροδεξιάς» τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…