Ο Χάμες και η… παρέα του μετέτρεψαν σε περίπατο για τον Ολυμπιακό το ματς με τον Αστέρα

Oι Πειραιώτες κλείνουν με μία εμφατική νίκη τις υποχρεώσεις τους για το 2022, μειώνοντας (με ματς περισσότερο) στους 9 βαθμούς την απόστασή τους απ’ την κορυφή της βαθμολογίας.

oly asteras

Η «λάμψη», η ποιότητα και η κλάση του Χάμες Ροντρίγκες έφταναν και… περίσσευαν στον Ολυμπιακό και τον οδήγησαν σε μία άνετη επικράτηση επί του Αστέρα Τρίπολης με 5-0 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, με τους Πειραιώτες να κλείνουν με μία εμφατική νίκη τις υποχρεώσεις τους για το 2022, μειώνοντας (με ματς περισσότερο) στους 9 βαθμούς την απόστασή τους απ’ την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Μπιέλ, Χάμες, Μπακαμπού, Γκάρι Ροντρίγκες και Μασούρας «υπέγραψαν» τα γκολ της νίκης για τον Ολυμπιακό απέναντι στην αρκαδική ομάδα που παρατάχθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» με υπηρεσιακό τεχνικό τον Αλέξανδρο Μανιάτογλου, καθώς ο Άκης Μάντζιος θα αναλάβει επίσημα καθήκοντα από την Πέμπτη (29/12)

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…