Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλάει για τον Σερβετάλη, για τον φίλο του «Λάζαρο» - Μας έχουν βάλει να είμαστε ο ένας απέναντι στον άλλον

Η απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό χώρο, ο φίλος και παλιός συνεργάτης του όμως Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αποφάσισε να κρατήσει μία διαφορετική θέση. 

NewsRoom 24/11/2021 | 14:31

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Ο κουρέας της Σεβίλλης» όπου πρωταγωνιστεί, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν έχει μιλήσει με τον Άρη Σερβετάλη, εκτιμώντας πως όλη αυτή η κατάσταση έχει ενεργοποιήσει επιθετικές συμπεριφορές κοινωνικού αυτοματισμού. 

«Θα σας πω κάτι. Τον Άρη τον αγαπώ και τον εκτιμώ πάρα πολύ. Είμαστε χρόνια φίλοι και δε θα μπορούσα, από τη στιγμή που δεν έχω μιλήσει μαζί του, να πω τη γνώμη μου γι’ αυτό το θέμα και να τη μάθει από την τηλεόραση. Οπότε θα μου επιτρέψετε να μη σας απαντήσω σε αυτό. Για μένα δεν είναι ο εμβολιασμένος απέναντι από τον ανεμβολίαστο, ούτε ο ανεμβολίαστος απέναντι στον εμβολιασμένο», είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και πρόσθεσε: 

Ίσως αυτό που μας έχει μπερδέψει, είναι οι υπερβολικές και ακραίες απόψεις είτε τον μεν, είτε τον δε. Και όλα αυτά μας έχουν κάνει ξαφνικά απέναντι ο ένας στον άλλο και θα έπρεπε να το σταματήσουμε αυτό».