Ο Βασίλης Οικονόμου της ΝΔ είναι ο ορισμός του πολιτικού καιροσκόπου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Βασίλης Οικονόμου, ανήκει σ’ εκείνη την κατηγορία των πολιτικών που χαρακτηρίζονται και «γυρολόγοι». Το κακό με τον βουλευτή που σήμερα βρίσκεται στη ΝΔ έχοντας μάλιστα και τη θέση του τομεάρχη Υγείας, δεν είναι βεβαίως αυτό, αλλά ότι ξεχνάει πολύ εύκολα το «πασοκικό» παρελθόν του. Όπως και το ότι θυμάται όποτε του αρέσει την ποντιακή καταγωγή του.

591596781dc5240d348b4662

Εξ ου και προκαλεί διπλή έκπληξη η αποστροφή του κατά τη διάρκεια συνέντευξής Τύπου που παραχώρησε στη Θεσσαλονίκη, όταν μίλησε για «Κοσκωτάδες» και για «ρωσικές παρέες». Μιλώντας για τον Ιβάν Σαββίδη συγκεκριμένα ο Βασίλης Οικονόμου είπε: «εάν κάποιος νομίζει ότι θα έρθει εδώ και θα κάνει τον νέο Κοσκωτά αυτά τελείωσαν» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «δεν θα ‘ρθουν εδώ οι ρωσικές παρέες να μας πουν τι θα γίνει».

Τα περί Κοσκωτά από έναν άνθρωπο ο οποίος ανδρώθηκε πολιτικά στο ΠΑΣΟΚ του οποίου ο Κοσκωτάς ήταν δημιούργημα, ανάγονται ασφαλώς στη σφαίρα της γραφικότητας και δεν χρήζουν περαιτέρω σχολιασμού. Όσα όμως είπε ο κ. Οικονόμου για «τις ρωσικές παρέες» έχουν ενδιαφέρον. ΚΙ αυτό γιατί ο βουλευτής, ο οποίος εκλέγεται στο υπόλοιπο Αττικής στο οποίο κατοικούν πολλοί Πόντιοι από την πρώην ΕΣΣΔ, προεκλογικά φροντίζει να επικαλείται την ποντιακή καταγωγή του για να κερδίζει ψήφους.

Προφανώς αυτή είναι η εποχή που -βλέποντας ότι παρά τις προσπάθειες της ΝΔ, οι εκλογές είναι αρκετά μακριά- δίνει τα διαπιστευτήριά του στην ηγεσία της παράταξης, η οποία έχει ανοίξει μέτωπο με τον Ιβάν Σαββίδη.


Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…