O Μπακογιάννης απαντά στα τρολ για την Πολιτεία του Πλάτωνα με…στιχάκια – Του απαντούν με επικό τρολάρισμα (ξανά)

Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο με την απάντηση του Μπακογιάννη είναι το λιγότερο επικές, με πολλούς χρήστες να απαντούν πίσω με δικά τους στιχάκια.

5881064

Μετά τον καταιγισμό από καυστικά σχόλια και το διαδικτυακό τρολάρισμα που δέχτηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, εξαιτίας του βίντεο από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και όσων είπε για την Πολιτεία του Πλάτωνα, ο ίδιος θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση μέσω Twitter.

Υπενθυμίζεται πως στο βίντεο -το οποίο έγινε viral- ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρει τα εξής:

«Γίνονται αρχαιολογικές εκσκαφές, γιατί από κάτω έχουμε μια ολόκληρη πολιτεία, την Πολιτεία του Πλάτωνα, την οποία την έχουμε επιχωματώσει».

Το επίμαχο βίντεο:

Όποιος βέβαια γνωρίζει τα στοιχειώδη από φιλοσοφία και αρχαία Ελλάδα, ξέρει ότι η Πολιτεία του Πλάτωνα δεν ήταν μια πραγματική πόλη, πάνω στην οποία χτίστηκε η σύγχρονη Αθήνα (!), αλλά ένα από τα γνωστότερα έργα του Πλάτωνα… Πάνω στην επική γκάφα του δημάρχου Αθηναίων στήθηκε πάρτι όπως ήταν αναμενόμενο με τα καυστικά σχόλια να πέφτουν «βροχή».

Αξιοσημείωτη ήταν η απάντηση του Νίκου Παππά, μέσα από ένα insta-story.

Διαβάστε περισσότερα: «Σκληρό» βίντεο-τρολ από τον Παππά για τον Μπακογιάννη – «Ξέθαψε» την Πολιτεία του Πλάτωνα (Video)

Με έναν απίθανο τρόπο επέλεξαν να κάνουν τον δικό τους σχολιασμό και οι «Εκδόσεις Κάκτος»: «Μην ψάχνετε την Πολιτεία του Πλάτωνα σε ανασκαφές. Την έχουμε εμείς εδώ, στις Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ, καθαρή και καθόλου επιχωματωμένη».

Ο Κώστας Μπακογιάννης θέλησε λοιπόν, να δώσει τη δική του απάντηση σε όλα τα σχόλια που δέχτηκε, γράφοντας στο Twitter δυο στιχάκια (μαντινάδα, πατινάδα, κοτσάκι (;)), απευθυνόμενος -φυσικά- σε ποιον άλλον, στον ΣΥΡΙΖΑ:

«Το γαρ πολύ της διαφοράς γεννάει απελπισία. Για αυτό τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ ψάχνουν την πολιτεία».

Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο με την απάντηση του Μπακογιάννη είναι το λιγότερο επικές:

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…