«Σκληρό» βίντεο-τρολ από τον Παππά για τον Μπακογιάννη – «Ξέθαψε» την Πολιτεία του Πλάτωνα (Video)

Ως απάντηση στη μεγάλη γκάφα του Μπακογιάννη, ο Νίκος Παππάς δημοσίευσε ένα insta-story, με το οποίο τρολάρει τον δήμαρχο Αθηναίων.

My project 1

Την απολαυστική (όσο και ενδεικτική του ποιοι μας κυβερνούν) γκάφα του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη για την Πολιτεία του Πλάτωνα, σχολίασε μέσα από ένα βίντεο ο υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, Νίκος Παππάς.

Σημειώνεται πως σε βίντεο -το οποίο έγινε viral- από τη συμμετοχή του στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ο Κώστας Μπακογιάννης φαίνεται να αναφέρει τα εξής:

«Γίνονται αρχαιολογικές εκσκαφές, γιατί από κάτω έχουμε μια ολόκληρη πολιτεία, την Πολιτεία του Πλάτωνα, την οποία την έχουμε επιχωματώσει».

Το επίμαχο βίντεο:

Όποιος βέβαια γνωρίζει τα στοιχειώδη από φιλοσοφία και αρχαία Ελλάδα, ξέρει ότι η Πολιτεία του Πλάτωνα δεν ήταν μια πραγματική πόλη, πάνω στην οποία χτίστηκε η σύγχρονη Αθήνα (!), αλλά ένα από τα γνωστότερα έργα του Πλάτωνα…

Ως απάντηση λοιπόν σε αυτή τη μεγάλη γκάφα, ο Νίκος Παππάς δημοσίευσε ένα insta-story, με το οποίο τρολάρει τον δήμαρχο Αθηναίων.

Δείτε το βίντεο εδώ

344550937 2013878945629994 8655173120921200001 n