Ο Αυγενάκης "ξέχασε" να ευχαριστήσει τον… Παπαμιμίκο – Τυχαίο;

«Είναι τιμή για μένα να διαδέχομαι γραμματείς που απολάμβαναν και απολαμβάνουν αγάπη και σεβασμό. Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον Λευτέρη Ζαγορίτη».

5721f1ff1dc5240d3b8b4ccb

Αυτό είπε τη Μ. Τετάρτη ο Λευτέρης Αυγενάκης, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως νέος Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Αυγενάκης όμως, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του, «ξέχασε» ανάμεσα στα πρόσωπα που ευχαρίστησε τον Ανδρέα Παπαμιμίκο, τον οποίο και αντικατέστησε στη θέση του γραμματέα.

Τυχαίο; Μάλλον όχι τόσο, αφού ο βουλευτής της ΝΔ ήταν από τους λίγους που στήριξαν εξ αρχής την υποψηφιότητα Μητσοτάκη. Η αναφορά του σε όσους προηγήθηκαν αυτού στη θέση του γραμματέα της Ν.Δ εκτός του Παπαμιμίκου προκάλεσε αίσθηση. Όμως δεν ήρθε εξαπίνης. Είναι γνωστό πως οι σχέσεις των δύο δεν ήταν και ποτέ οι καλύτερες.

Όπως είναι λογικό, το φιάσκο με το Συνέδριο και τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ που χρεώθηκε στον Παπαμιμίκο ήταν μια καλή «ευκαιρία» για τον Αυγενάκη.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Παπαμιμίκος είχε παραιτηθεί στον απόηχο του φιάσκου των εκλογών της ΟΝΝΕΔ. Ο επικεφαλής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε αναγνωρίσει τα αποτελέσματα κάτι το οποίο έφερε τελικά την παραίτηση Παπαμιμίκου. Όπως είχε γράψει ο τελευταίος, μέσω της παραίτησής του ανέλαβε τις ευθύνες που του αποδόθηκαν αλλά δεν του αναλογούσαν.

Βέβαια, ο ίδιος ο Παπαμιμικός ευχήθηκε μέσω twitter «ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία» στον Αυγενάκη.

«Με αφορμή την εκλογή και την ομιλία του Λευτέρη Αυγενάκη στη συνεδρίαση της Π.Ε του εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία» έγραψε.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…