Newsroom

Newsroom

O Aπρίλιος μας αποχαιρετά με ήλιο

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νότια, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών, αναμένεται την Κυριακή.

5a51b5fc1dc5248f3e8b456a

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί-βορειοανατολικοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, στα πελάγη τοπικά ως 6 μποφόρ, ενώ στο βόρειο Αιγαίο και το νότιο Ιόνιο τοπικά θα φτάνουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά.

Στην Αττική θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις, παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα έχουν ένταση ως 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 ως 29 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, όμως από το μεσημέρι θα κάνουν την εμφάνιση τους αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το βράδυ θα πυκνώσουν και τη νύχτα είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 28 βαθμούς Κελσίου.

Για την Μακεδονία και την Θράκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία στα δυτικά θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις, με ένταση 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα είναι βορειοανατολικοί ως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 28 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα δυτικά η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες,με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά. Άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις, εντάσεως 4 με 6 και στα νότια ως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 ως 29 βαθμούς Κελσίου.

Για την Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες σταδιακά από τα νότια θα πυκνώσουν και είναι πιθανό από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά και κυρίως τα βόρεια να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Θα πνέουν και εδώ άνεμοι ανατολικοί-βορειοανατολικοί, εντάσεως 4 με 6 και στα νότια τοπικά ως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 29 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Σε Κυκλάδες και Κρήτη θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις, παροδικά στα νότια πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν βοριάδες, 4 με 6 μποφόρ. Στα νότια θα είναι ανατολικοί, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένεται καιρός γενικά αίθριος και βαθμιαία αραιές νεφώσεις. Στα βόρεια θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι, 4 με 6 και πρόσκαιρα ως 7 μποφόρ. Στα νότια, οι άνεμοι θα είναι δυτικοί-βορειοδυτικοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ και σταδιακά νοτιοανατολικοί ως 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 28 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη). 

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…