«Ο άλλος άνθρωπος»: Τι δηλώνει η σεφ/εθελόντρια Γωγώ Δελογιάννη (video)

"Ξέρω ότι ο ίδιος ο Κώστας δεν είχε λογαριασμό για δικούς του λόγους και αυτά τα χρήματα κάπου έπρεπε να μπαίνουν"

photo 22 09 23 09 46 431695374819

Για τις κατηγορίες σε βάρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου για ξέπλυμα χρήματος μίλησε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 η σεφ/εθελόντρια της κοινωνικής κουζίνας “Ο Άλλος Άνθρωπος”, Γωγώ Δελογιάννη, ξεκαθαρίζοντας πως, ό,τι κι αν ισχύει, δεν μπορεί να αναιρεθεί το σημαντικό έργο της κοινωνικής κουζίνας.

“Το έργο έχει γίνει, τα χέρια μου το ξέρουν πάρα πολύ καλά, από τα χέρια που έχουν βγει 50-60 χιλιάδες μερίδες, και παραπάνω μπορεί. Σίγουρα παραπάνω. Και αν με ρωτάτε, σε αυτό πρέπει να σταθούμε”, τόνισε.

Η ίδια δήλωσε πως δεν είχε υποπέσει κάτι στη δική της αντίληψη στα έντεκα χρόνια που ασχολείται με τον “Άλλο Άνθρωπο”, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έγινε. “Ξέρω ότι ο ίδιος ο Κώστας δεν είχε λογαριασμό για δικούς του λόγους και αυτά τα χρήματα κάπου έπρεπε να μπαίνουν. Ποιος τα διαχειριζόταν στ’ αλήθεια, δεν ξέρω. Δε νομίζω όμως η μαμά του που είναι 70 χρονών. Ναι, κάποιες φορές διερωτόμασταν κι εμείς διάφορα. Αλλά για μένα αυτός ο άνθρωπος προσωπικά έχει υπάρξει πολύ εμπνευστικός. Τον έχω εμπιστευθεί, οπότε όταν λέει ότι δεν μπορεί να έχει λογαριασμό γιατί παλιά είχε οικονομικά θέματα, δεν έψαξα να δω”, σχολίασε.

“Αυτός ο άνθρωπος έχει δώσει την ψυχή του και έχει κάνει ένα τεράστιο έργο. Αν παρά ταύτα έχει τροφοδοτήσει και ένα πάθος του, που δεν το ξέρουμε ακόμα, αυτό δεν μπορεί να κρίνει τη δράση του”, πρόσθεσε ακόμα, συμπληρώνοντας: “Το πιο στενάχωρο σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι μιλάμε για χρήματα από το υστέρημα ανθρώπων. Ερχόντουσαν οικογένειες με ένα κουτάκι γάλα και έλεγαν συγγνώμη, αυτό έχουμε, πάρτε το”.

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

anarixites

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

Κατά την αναβίωση του εθίμου στον Άϊ Γιώργη τον Μαντηλά