Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπόθεση του φερόμενου ως «ψευτογιατρού»

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε συνήγορος του λεγόμενου «ψευτογιατρού» από τα Καλύβια, που σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει εμφανιζόταν ειδικός στην καταπολέμηση της σκλήρυνσης κατά πλάκας, με αποτέλεσμα να εξαπατήσει πολλούς ανθρώπους, εκ των οποίων πέντε έχασαν τη ζωή τους

Κούγιας 1

Στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση του 66χρονου ο οποίος κατηγορείται για νέα υπόθεση «ψευτογιατρού». Ο γνωστός ποινικολόγος υποστήριξε πως ο εντολέας του διαμένει σε ένα «φτωχόσπιτο», αναφέροντας πως δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ σε καταθέσεις και πως η εικόνα των χρημάτων και της χλιδής δημιουργήθηκε από το ΜΜΕ. Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο 66χρονος διετέλεσε για χρόνια φυσιοθεραπευτής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού

«Έχω κατάλογο με ανθρώπους που προτίθενται να καταθέσουν υπέρ του, είναι εξαίρετος φυσιοθεραπευτής, ενώ ήταν και φυσιοθεραπευτής του Ολυμπιακού στην ομάδα μπάσκετ, ωστόσο εδώ και χρόνια δεν εργάζεται λόγω καρκίνου», τόνισε ο γνωστός δικηγόρος.

Πίσω από όλη αυτή την ιστορία είναι μια κυρία που είναι στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος

Για σκευωρία σε βάρος του πελάτη του και για «ανθρωποφαγία» από τα ΜΜΕ έκανε λόγο ο γνωστός ποινικολόγος. Επιπλέον ο κ. Κούγιας προειδοποίησε πως θα κινηθεί νομικά σε βάρος των ΜΜΕ αλλά και κάποιων γειτόνων που εμφανίστηκαν και μίλησαν για την υπόθεση.

«Πίσω από όλη αυτή την ιστορία είναι μια κυρία που είναι στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος και τόν απείλησε πως θα τόν καταστρέψει», είπε ο κ. Κούγιας. Πρόσθεσε ότι η Ελλάδα «δεν είναι Ουγκάντα, είναι κράτος Δικαίου» και εξαπέλυσε πυρά για διαρροή στοιχείων και ονομάτων φερόμενων ως παθόντων, τη στιγμή που ακόμη διεξάγεται προανάκριση η οποία «είναι μυστική» και δεν έχει φτάσει στα χέρια του εισαγγελέα η υπόθεση.

«Αν είναι αλήθεια αυτά που μου μετέφεραν, και αν πραγματικά αυτοί που μου έδωσαν τα ονοματεπώνυμά τους να επικοινωνήσω μαζί τους, που είναι αθλητές και επιστήμονες και άνθρωποι με αξιοπιστία, θα πρόκειται για ένα τεράστιο σκάνδαλο. Θα έρθουν σε πολύ δύσκολη θέση αυτοί από τη Θεσσαλονίκη που παρανομούν αυτή τη στιγμή, δίνουν στα ΜΜΕ και στους δημοσιογράφους ονοματεπώνυμα και κάποιοι βγαίνουν λες και είμαστε στην εποχή των κουκουλοφόρων που κατέδιδαν αριστερούς και δεξιούς και τους εκτελούσαν. Αυτή η διαδικασία δεν θα επιτρέψω να συνεχιστεί και ειλικρινά, θα σας παρακαλέσω μην με φέρετε σε δύσκολη θέση. Δεν θέλω να επανέλθω και να υποβάλω μήνυση για το αδίκημα της έργω εξυβρίσεως που είναι αυτόκλητο αδίκημα. Αφήστε τους ανθρώπους ήσυχους, αφήστε τη δικαιοσύνη ήσυχη και δεν θα επιτρέψω να γίνει αυτή η υπόθεση νέα υπόθεση ψευτογιατρού, Πισπιρίγκου, Λιγνάδη. Έχω άλλες δυνατότητες στη δουλειά μου και δεν χρειάζομαι καμία διαφήμιση να βγαίνω κάθε μέρα και να λέω πράγματα», πρόσθεσε.

«Αυτή η παρανομία, εφόσον αναλάβω διότι δεν έχω αναλάβει την υπόθεση ακόμα, θα τιμωρηθεί παραδειγματικά», τόνισε ο κ. Κούγιας.

 

 

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…