Ο Αλ Πατσίνο αποχαιρετά τον Μίκη Θεοδωράκη

Ο Αλ Πατσίνο μιλώντας στο MEGA για την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη δήλωσε ότι «θυμάμαι την πρώτη φορά που άκουσα τη μουσική για το “Σέρπικο”». 

«Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι ακούγοντας τη μουσική εκείνο το βράδυ, “αυτό ήταν, το έχει, έχει την ταινία, έχει συλλάβει το νόημά της”. Αυτή είναι η ανάμνησή μου», δήλωσε ο κορυφαίος σταρ του Χόλιγουντ, Αλ Πατσίνο αναφορικά με την ταινία «Σέρπικο», για την οποία έγραψε τη μουσική ο μεγάλος Μίκης Θεοδωράκης.

Ο Αλ Πατσίνο μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιάννη Μούτσο και το MEGA για την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη δήλωσε:

«Θυμάμαι την πρώτη φορά που άκουσα τη μουσική για το “Σέρπικο”. Ήταν στο γραφείο του παραγωγού στο Μανχάταν, στον 16ο όροφο που είχαμε θέα τον ορίζοντα, και τότε έπαιξε το σάουντρακ. Φυσικά κατευθείαν όταν έμαθα για τον θάνατό του, αυτή η σκηνή ήρθε στο μυαλό μου. Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι ακούγοντας τη μουσική εκείνο το βράδυ, “αυτό ήταν, το έχει, έχει την ταινία, έχει συλλάβει το νόημά της”. Αυτή είναι η ανάμνησή μου Φυσικά θυμάμαι τον Ζορμπά και τα υπόλοιπα έργα της καριέρας του. Τι χάρισμα! Θα μας λείψει και θα τον θυμόμαστε».

Η ταινία «Σέρπικο» που προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 1973 εν πολλοίς καθιέρωσε ως πρωταγωνιστή, τον Αλ Πατσίνο. Σήμερα το βράδυ το MEGA τιμώντας τη μνήμη του Μίκη Θεοδώρακη, θα προβάλει στις 22.30 την ταινία «Serpico».
 

 

Κραυγή αγωνίας εκπαιδευτικών: «Δίνουμε αγώνα ζωής, επιβίωσης και αξιοπρέπειας»

Κραυγή αγωνίας εκπαιδευτικών: «Δίνουμε αγώνα ζωής, επιβίωσης και αξιοπρέπειας»

«Φέτος τα σχολεία, παρά τις θριαμβολογίες του υπουργείου Παιδείας για τις καινοτομίες που τάχα εισάγει,…

Κρήτη: Υπάλληλος οδικής βοήθειας παρασύρθηκε από όχημα – Νέο εργατικό ατύχημα

Κρήτη: Υπάλληλος οδικής βοήθειας παρασύρθηκε από όχημα – Νέο εργατικό ατύχημα

Διερχόμενο αυτοκίνητο τον παρέσυρε έναν 30χρονο υπάλληλο οδικής βοήθειας, σε ένα χρονικό διάστημα που τα…