Ο Άδωνις κλωσάει αυγά

Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάφερε να αναπληρώσει τους χιλιάδες χαμένους followers του στο twitter. Πώς; Μα φυσικά κλωσώντας νέα αυγά.

5b51c5f71dc52484758b45c8

Ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται πως λατρεύει όταν γίνεται δεκάδες φορές retweet κάθε του ανάρτηση. Δεν τον ενδιαφέρει όμως καθόλου αν αυτοί οι λογαριασμοί είναι ψεύτικοι. Κοινώς, «κλούβια αυγά».

Αντιθέτως, τα «κλωσάει» προκειμένου να δείχνει προς τα έξω μια τεράστια δημοτικότητα και δύναμη στα social media.

Πριν από λίγο καιρό το twitter – για κακή τύχη του Άδωνη – «καθάρισε» το κοινωνικό δίκτυο από ψεύτικους λογαριασμούς, ώστε να καταπολεμήσει την ευρεία διάδοση των fake news. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν ένα από τα πολλά «θύματα» αυτής της κίνησης καθώς εν μια νυκτί έχασε περίπου δέκα χιλιάδες followers.

Έτρεξε φυσικά να τους αναπληρώσει γρήγορα. Τα «ρομποτάκια» δούλεψαν στο «κόκκινο» φτιάχνοντας δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες ψεύτικους λογαριασμούς.

Με μια πρόχειρη έρευνα που έκανε το koutipandoras.gr στους νέους ακολούθους του Άδωνη Γεωργιάδη στο twitter, εντοπίσαμε δεκάδες «αυγά».

Όλα έχουν κοινά. Δημιουργήθηκαν τον Ιούλιο του 2018. Δεν έχουν φωτογραφία προφίλ. Δεν έχουν κάνει κανένα tweet. Ακολουθούν στην πλειοψηφία τους, «γαλάζια» στελέχη, όπως τον Άδωνη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Νίκο Δένδια, τη Ντόρα Μπακογιάννη κ.α.

Ακολουθούν ακόμα, όχι προς έπληξή μας, τον Άρη Πορτοσάλτε και τον ΣΚΑΪ. Η πλειοψηφία αυτών, δεν ακολουθούνται από κανέναν χρήστη. Αν ακολουθούνται, τότε είναι από άλλα «αυγά».












Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αυγά είναι ο λογαριασμός του @wK55Ueag0BYg7as, με όνομα «Παναγιώτης». Δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2018. Ακολουθεί μόνο τρεις λογαριασμούς. Τον Άδωνη, τον Μητσοτάκη και τον Ηλία Κασιδιάρη. Δεν έχει κανέναν follower. Ούτε κάποια άλλη δραστηριότητα.



Η αλήθεια είναι πως αν μπούμε στη διαδικασία να κάνουμε μια ακόμη μεγάλη έρευνα για το twitter του Άδωνι Γεωργιάδη (διαβάστε αυτήν που είχαμε κάνει τον Απρίλιο του 2016: 63 ρομποτάκια του Twitter συνιστούν… Άδωνι!) υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εντοπίσουμε πάλι νεκρούς, μοντέλα από το Πακιστάν, μια από τις πρώην του Zuckerberg ή του Κλούνεϊ και ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτεί κάποιος.

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

5732019

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον…

Δικαίωση 18 χρόνια μετά: Στη φυλακή γνωστός δικηγόρος της Αθήνας για βιασμό ανηλίκων (Video)

βιασμος 2

Δικαίωση 18 χρόνια μετά: Στη φυλακή γνωστός δικηγόρος της Αθήνας για βιασμό ανηλίκων (Video)

«Η δικαιοσύνη έδωσε μια ομόφωνη και πολύχρονη καταδίκη σε έναν επικίνδυνο άνθρωπο, πράγμα που μας…