Newsroom

Newsroom

Ο Αδωνις κατηγορεί ΣΥΡΙΖΑ για ολοκληρωτισμό (δείτε βίντεο)

Για προσπάθεια εγκαθίδρυσης  ολοκληρωτισμού κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, εκτιμώντας ότι ο σκοπός του νομοσχεδίου…

georgiadis 74

Για προσπάθεια εγκαθίδρυσης  ολοκληρωτισμού κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, εκτιμώντας ότι ο σκοπός του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες είναι να ελεγχθούν και να εκβιαστούν τα κανάλια «επειδή σας πολέμησαν». Ο ίδιος συνέδεσε το θέμα με «περίεργους διορισμούς στην Δικαιοσύνη» και με την υπόθεση Σαββαΐδου, ισχυριζόμενος ότι όλα αυτά συνθέτουν … το «αποκρουστικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. υπερασπίστηκε την κα Σαββαΐδου, υπογραμμίζοντας ότι η δίωξη για παράβαση καθήκοντος είναι κάτι  σύνηθες για δημόσιους λειτουργούς κι αναρωτήθηκε αν η κυβέρνηση θα είχε την ίδια ευαισθησία αν κάτι παρόμοιο συνέβαινε με τον Αλ. Φλαμπουράρη. Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε  ότι «δεν μπορεί να σας πειράζει για την Κ. Σαβαΐδου κι όχι για τον Αλ. Φλαμπουράρη ή τον Γ. Σταθάκη» κι υποστήριξε ότι πίσω από την αποπομπή της γ.γ. Δημοσίων Εσόδων είναι η ενόχληση του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει τον έλεγχο των εφοριών.

Την ίδια ώρα, ο βουλευτής της Ν.Δ. αναφέρθηκε στο ζήτημα του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, αλλά και στο πόρισμα των σοφών για το ασφαλιστικό κι αναρωτήθηκε γιατί δεν αναφέρθηκε προεκλογικά σε αυτά τα ζητήματα ο Αλέξης Τσίπρας ώστε «να τα μετρήσει ο λαός στην κάλπη». Επιπλέον, ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε από την κυβέρνηση να τοποθετηθεί για τις πληροφορίες ότι η τρόικα δεν αποδέχεται τον κλιμακωτό ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση.

«Πρέπει να έχετε πολύ θράσος μετά από αυτά που είπε στο Νίκο Χατζηνικολάου, ο Γιώργος Κατρούγκαλος, που είπε ουσιαστικά ότι μπαίνει τέλος στις επικουρικές συντάξεις καθώς θα ενοποιηθούν με τις κύριες. Παράλληλα θα πάρει και τα αποθεματικά των ταμείων. Ένα μήνα πριν το πόρισμα σοφών δεν το ήξερε ο κ. Τσίπρας; Γι αυτό δεν το λέγατε προεκλογικά»;

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…