Ο Αδωνης Γεωργιάδης προωθεί Ανδρουλάκη για να μαζέψουν τα περί συνεργασίας

Σε ρόλο... «μπροστινού» του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

5725531

Σε ρόλο… «μπροστινού» του Νίκου Ανδρουλάκη εμφανίστηκε χθες ο Άδωνης Γεωργιάδης, με μία κίνηση που μάλλον εντάσσεται σε μία γενικότερη προσπάθεια να μαζευτούν τα σενάρια μετεκλογικής συνεργασίας μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας την επομένη των δεύτερων εκλογών.

Ειδικότερα, ο Άδωνης Γωργιάδης αναδημοσίευσε χθες το βράδυ δημοσίευμα του ΣΚΑΪ με δηλώσεις του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με τις οποίες αποκλείεται κάθε πιθανότητα συνεργασίας μεταξύ των δύο κομμάτων, ακόμη κι αν η Νέα Δημοκρατία χρειαστει δύο ή τρεις έδρες για να πιάσει το όριο των 151 βουλευτών.

Πριν από αυτήν την ανάρτηση, βέβαια, είχε προηγηθεί πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ των δύο κομμάτων, ένας πόλεμος που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την εικόνα κυβερνητικής “συνεννόησης” μεταξύ Χαριλάου Τρικούπη και Ρηγίλλης, την οποία φαίνονται να υπηρετούν στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Τι από τα δύο να πιστέψουμε; Ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τρέφουν αγεφύρωτο μίσος ο ένας για τον άλλο και δεν πρόκειται να συνεργαστούν, ή ότι υπάρχουν ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας και κοινά σημεία που τους φέρνουν πιο κοντά; Διαλέγετε και παίρνετε. Πάντως, η αγωνιώδης προσπάθεια του Άδωνη Γεωργιάδη να προωθήσει ως δήθεν εναλλακτική αντιπολίτευσης το ΠΑΣΟΚ αντί του ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον δίνει περισσότερες πιθανότητες στο δεύτερο σενάριο…

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

εκβιαστες1

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες με τους αστυνομικούς τη στιγμή που εντοπίζουν μέρος των χρημάτων που…

Οι Σκιαδαρέσες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παλαιστίνη και καταχειροκροτούνται (video)

ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΕΣ 2

Οι Σκιαδαρέσες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παλαιστίνη και καταχειροκροτούνται (video)

Ένα σύντομο, συγκλονιστικό μήνυμα για την Παλαιστίνη μοιράστηκαν χθες με χιλιάδες ανθρώπους οι Σκιαδαρέσες, στη…