Ο Άδωνης δεν θα ακούσει ξανά Δεληβοριά. Άραγε θα το αντέξει ο Φοίβος ή «θα γίνει πάλι χάλια»;

Η αναφορά του Φοίβου Δεληβοριά στον Άδωνι Γεωργιάδη σε συνέντευξή που παραχώρησε στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού, αλλά και του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.  

φοιβος5

Ο καλλιτέχνης Φοίβος Δεληβοριάς ανέφερε σε συνέντευξη του: «Όταν ένας άνθρωπος σώζεται από τον θάνατο στη δική σου αγκαλιά, παύεις να έχεις αυτή τη μοσχαρίσια φάτσα κι αυτή την “αρχιδίσια ερημιά” που εκπέμπουν άτομα, όπως ο συγκεκριμένος υπουργός. Ας μου επιτραπεί η έκφραση, είναι από στίχο σε καινούργιο μου τραγούδι. Μια μέρα έβλεπα αυτόν τον υπουργό να μιλάει. Μετά άλλαξα κανάλι και μίλαγε ο Λιάγκας. Το βράδυ είδα στον ύπνο μου δύο γιγάντια αρχίδια που πετούσαν πάνω απ’ την πόλη. Κι έγραψα ένα τραγούδι, την Άγρια Ορχιδέα».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο twitter, ανέφερε: Είναι λυπηρό και σοκαριστικό να βλέπεις τελικά τη φτήνια που έκρυβαν μέσα τους άνθρωποι που από μακρυά φάνταζαν σημαντικοί και με ποιότητα. Αλλά η εποχή, αν έχει ένα καλό, είναι ότι έδειξε ποια ήταν η αληθινή ποιότητα που ο καθένας είχε μέσα του…εδώ του κ. Φοίβου Δεληβοριά…

Θέση έσπευσε να πάρει (χωρίς φυσικά να τον ρωτήσει κανένας) και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, δηλώνοντας την απογοήτευση του για τον καλλιτέχνη που άκουγε στα νιάτα του. 

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…