Newsroom

Newsroom

Ο Άδωνις αποκάλυψε στον Γιώργο Λιάγκα τα τεράστια πλεονεκτήματα του πρωθυπουργού (video)

Είναι καλός αθλητής μωρέ

Καταγραφή 12

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Το πρωινό» ήταν ο υπουργός εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μέσα σε περίπου 20 λεπτά είπε αρκετά πράγματα τα οποία προκαλούν μεγάλο… ενδιαφέρον.

Άλλωστε ποιον δεν ενδιαφέρει το αν θα έκανε μπότοξ, για το αν το μαλλί του το βάφει και μια ιστορία από την εγχείρηση κοίλης που υποβλήθηκε πριν από κάποια χρόνια.

Όπως είναι λογικό η κουβέντα πήγε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τον οποίον έγιναν πολλές αποκαλύψεις με τον Άδωνι να αναφέρει τα τεράστια πλεονεκτήματα του Πρωθυπουργού.

Αυτά δεν είναι άλλα απ’ την πειθαρχία του, καθώς προσέχει τη διατροφή του, αλλά και το γεγονός ότι αθλείται σε σημείο που τον κέρδισε στο τένις με 6-2 στα game, με τον υπουργό να θέτει ως στόχο να νικήσει αυτός την επόμενη φορά.

Μετά δεν είπαν άλλα, πήγαν στον Κασσελάκη…

Αφού το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης ήταν για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, εν συνεχεία η κουβέντα μεταφέρθηκε στην Ευγενία Μανωλίδου, στα παιδιά του, ενώ λίγο πιο μετά τόνισε ότι ο Θάνος Πλεύρης είναι ο κολλητός του.

Στο τέλος η κουβέντα επέστρεψε για λίγο στον Μητσοτάκη, αλλά για το tik tok, μην φανταστείτε κάτι πολιτικό…

Δείτε τα 20 λεπτά όπου ο Γιώργος Λιάγκας δεν κάνει καμία πολιτική ερώτηση στον υπουργό εργασίας και ενδιάμεσα κατηγορούν τον Στέφανο Κασσελάκη για έλλειψη πολιτικού λόγου:

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…