O Άδωνης τήρησε την υπόσχεση του στον Κουρτάκη

Ο υπουργός Ανάπτυξης συνεχίζει να δείχνει με προκλητικό τρόπο  για τα πολιτικά δρώμενα, ότι η κυβέρνηση στηρίζει τους «γαλάζιους» εκδότες της.

5189382 1

Λίγη ώρα μετά την απόφαση για την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη , όπου  ήρθη  έπειτα από μήνυση και ουσιαστικά κατά παραγγελία του εκδότη των «Παραπολιτικών» Γιάννη Κουρτάκη, ο Άδωνης Γεωργιάδης έσπευσε να πανηγυρίσει το αποτέλεσμα αυτό. 

Υπενθυμίζεται ότι αυτή ήταν η δεύτερη φορά που συζητήθηκε στην Ολομέλεια αίτημα άρσης ασυλίας του Παύλου Πολάκη κατόπιν μήνυσης του Γιάννη Κουρτάκη. Τον περασμένο Σεπτέμβριο το αίτημα είχε καταψηφιστεί, με βουλευτές της ΝΔ,  αλλά και τον ίδιο τον Άδωνη Γεωργιάδη να ζητούν συγγνώμη από τον εκδότη, λέγοντας «Το σημερινό Γιάννη μου ήταν μία αστοχία στην οποία δεν χωρούν δικαιολογίες. Σου ζήτω δημοσίως συγγνώμη για το γεγονός, ότι και από δική μου αδράνεια, το δικαίωμα ενός πολίτου να αντιμετωπίζει τον υβριστή του ισότιμα στο Δικαστήριο καταπατήθηκε. Δεν θα επαναληφθεί.».

Όπως κι έγινε σήμερα με τον υπουργό Ανάπτυξης με ανάρτηση του να δείχνει ότι τήρησε τον λόγο του στον γαλάζιο εκδότη αναφέροντας: Μία μεγάλη αστοχία διορθώθηκε όπως έπρεπε…»

 

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…