Ο Άδωνις απολογείται στον Κουρτάκη για την απόρριψη της άρσης ασυλίας του Πολάκη – «Δεν θα επαναληφθεί»

Πρωτοφανής για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας είναι η ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη, αναφορικά με το αποτέλεσμα ψηφοφορίας στη Βουλή, για την  άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη μετά από τη μήνυση του εκδότη και δημοσιογράφου, Γιάννη Κουρτάκη κατά του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  

adonis 1

Για άλλη μία φορά ζούμε απίστευτα πράγματα με τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ και υπουργό Ανάπτυξης, που έτρεξε αποκάλυπτα να ακυρώσει… την σημερινή ψηφοφορία για την άρση ασυλία του Παύλου Πολάκη μετά την μήνυση από τον εκδότης των ”Παραπολιτικών”, Γιάννη Κουρτάκη για συκοφαντική δυσφήμιση. 

Συγκεκριμένα, μετά την απόρριψη- κατά πλειοψηφία- της  αίτησης άρσης ασυλίας του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, «για την αξιόποινη πράξη της συκοφαντικής δυσφήμησης», ο  εκδότης Γιάννης Κουρτάκης, κατέθεσε και νέα μήνυση και αγωγή κατά του κ. Πολάκη, σημειώνοντας στο Twitter: «Είναι δικαίωμα των βουλευτών να ψηφίζουν ότι πιστεύουν ότι είναι σωστό. Ακόμη και να παρέχουν ασυλία στον Πολάκη. Ευτυχώς στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Έτσι σήμερα κατέθεσα νέα μήνυση και αγωγή εναντίον του υβριστή μου». 

Και ποια ήταν η απάντηση του Άδωνη για την απόφαση της Βουλής; Να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη στον εκδότη και να του υποσχεθεί ότι κάτι τέτοιο δεν θα επαναληφθεί, προκαταβάλλοντας το αποτέλεσμα της επόμενης ψηφοφορίας της Βουλής…

«Το σημερινό Γιάννη μου ήταν μία αστοχία στην οποία δεν χωρούν δικαιολογίες. Σου ζήτω δημοσίως συγγνώμη για το γεγονός, ότι και από δική μου αδράνεια, το δικαίωμα ενός πολίτου να αντιμετωπίζει τον υβριστή του ισότιμα στο Δικαστήριο καταπατήθηκε. Δεν θα επαναληφθεί», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

 

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…