Νοσοκομείο Λαμίας: Στο 100% φτάνει η πληρότητα στις κλίνες ΜΕΘ κορονοϊού

Το Σάββατο καταγράφηκε η εισαγωγή 67χρονης στην εντατική, συμπληρώνοντας τα 12 κρεβάτια που είναι το δυναμικό της Μονάδας. 

5072666 3

Τόσο οι κλίνες ΜΕΘ κορωνοϊού όσο και οι γενικές κλίνες ΜΕΘ έχουν πληρότητα 100% στο ΓΝ Λαμίας. Η εικόνα είναι παρόμοια με αυτή στις αρχές Μαρτίου με την έξαρση του ιού στην περιοχή.

Το Σάββατο καταγράφηκε η εισαγωγή 67χρονης στην εντατική, συμπληρώνοντας τα 12 κρεβάτια που είναι το δυναμικό της Μονάδας. Την προηγούμενη ημέρα εισήχθη 27χρονος στη ΜΕΘ και στη συνέχεια ένας 47χρονος κάτοικος Αταλάντης.

Το αποτέλεσμα, να είναι κατειλημμένα και τα 12 κρεβάτια τη στιγμή που και η γενική ΜΕΘ έχει επίσης πληρότητα 100% με οκτώ στους οκτώ ασθενείς, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τους γιατρούς και νοσηλευτές του συγκεκριμένου τμήματος, αναφέρει το lamiareport.

Αυτή τη στιγμή το παλαιότερο περιστατικό που αντιμετωπίζεται στην Εντατική είναι αυτό του 43χρονου Λαμιώτη που είχε διασωληνωθεί στις 7 Μαΐου. Γενικά, τα σοβαρά περιστατικά από τη Λαμία καταλαμβάνουν το 50% (έξι ασθενείς).

Οι υπόλοιποι ασθενείς είναι από Ανατολική Φθιώτιδα (2), Αταλάντη, Βοιωτία, Φωκίδα και Ευρυτανία (από 1). Διάμεση ηλικία είναι τα 66 έτη.

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…