Νίκος Παππάς: «Τώρα τι να ασχοληθώ με το Βελόπουλο, αλήθεια;» (video)

«Ο στόχος μου είναι να φέρω κόσμο έτσι πιο νεανικό, κοντά στο κόμμα, το οποίο να δέσει με τους πιο παλιούς και να πάμε μπροστά», ανέφερε ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας για τους στόχους του

Παππά2

Ο Νίκος Παππάς όπως φαίνεται θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι από τους πρώτους σε ψήφους στην Αττική στις προκριματικές εκλογές που έκανε η αξιωματική αντιπολίτευση για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου.

«Κάθε αγώνας χρειάζεται προσπάθεια πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με εκλογές, που για μένα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ούτε στα σχολικά μου χρόνια δεν συμμετείχα σε εκλογές.

Ο στόχος μου είναι να κερδίσω, δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό, τώρα στο σενάριο που δεν τα καταφέρω οκ συμβαίνουν αυτά, αλλά μόνο τη νίκη έχω στόχο και κυρίως το κόμμα να πάει καλά γιατί αυτό είναι το δάσος και εγώ είμαι το δέντρο.

Προσπαθώ και γω να αφουγκράζομαι την ατμόσφαιρα, υπάρχουν θετικά σχόλια από τον κόσμο, υπάρχει ανταπόκριση, αρκετή αγάπη και αυτό με κάνει να αισιοδοξώ.

Ο στόχος μου είναι να φέρω κόσμο έτσι πιο νεανικό, κοντά στο κόμμα, το οποίο να δέσει με τους πιο παλιούς και να πάμε μπροστά», ανέφερε ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας για την εμπειρία του από την διαδικασία,

«Έχουμε επικοινωνία με τον Στέφανο Κασσελάκη και μια όμορφη σχέση αλλά μέχρι εκεί. Ο Στέφανος φέρνει πολλές καινοτόμες διαδικασίες και αυτό είναι πολύ ευχάριστο, σιγά σιγά ο κόσμος στην αρχή του κακοφαίνεται αλλά μετά συνηθίζει, άρα λοιπόν περιμένουμε να δούμε και μεις τι άλλο μας επιφυλάσσει», είπε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τώρα τι να ασχοληθώ με τον Βελόπουλο, αλήθεια; Όχι προτιμώ, έχω και μια αμυγδαλίτιδα και πρέπει να πάρω την αντιβίωση μου, νομίζω έχει περισσότερο ενδιαφέρον», σημείωσε σε ερώτηση για τον Κυριάκο Βελόπουλο και τα σεξιστικά σχόλια του για τον αρχηγό της αξιωματική αντιπολίτευσης.

«Νομίζω χωρίς να ακουστεί αλαζονικό είμαι αντικείμενο σχολιασμού ούτως ή άλλως από την αθλητική μου καριέρα, το lifestyle, τις τοποθετήσεις μου κοινωνικές και πολιτικές, δεν νομίζω, είμαι συνηθισμένος, για αυτό δεν χαμπαριάζω από σχόλια και κριτικές.

Εγώ μπαίνω στην πολιτική να εκφράσω τις ιδέες μου, δεν το βλέπω επαγγελματικά, θεωρώ ότι η πολιτική είναι ιδέες, αξίες, ιδανικά και άμα τις υπερασπιστείς με πυγμή και πάθος τότε είσαι ένας πετυχημένος πολιτικός.

Όλα τα άλλα, αρπαχτές και ότι άλλο κάνουν οι πολιτικοί, δεν με αφορούν και σκοπός είναι να αλλάξει αυτό, να βάλω και γω το χεράκι μου», απάντησε σε ερώτηση για τον αν πιστεύει ότι θα γίνει αντικείμενο σχολιασμού αν εν τέλει εκλεγεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτη περιπέτεια για γυναίκα: Την δάγκωσε φίδι ενώ κολυμπούσε – Τι ανησυχεί τις αρχές

«Καύσωνας» στα social media με τα μπάνια του πρωθυπουργού: Επικές αντιδράσεις – Τρολάρει και το «Κουλούρι»

Έλληνες «μπούκαραν» και έβαλαν ένα αστέρι στο μαγαζί του Τζέκο κάνοντας κακές κριτικές – Ποιος ο λόγος

Ανησυχητική δήλωση Μεϊμαράκη για εμπλοκή της Ελλάδας στη Μέση Ανατολή: «Είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε τον καναπέ» (video)

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…