Νίκος Παππάς: Ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές – Νέα απάντηση σε Στεφανίδου (video)

Στη Ναταλία Γερμανού φιλοξενήθηκε ο Νίκος Παππάς και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

profile player 960x540 15

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται» ήταν ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς, ο οποίος για ακόμα μια φορά είπε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για τη ζωή του, αλλά και για την πολιτική.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι στις προσεχείς Ευρωεκλογές θα κατέβει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι τόσα χρόνια είναι ανένταχτος αριστερός που πλέον έχει ανάγκη να πιστέψει σε κάτι, καθώς όποια ιδέα και να έχεις αν δεν υλοποιηθεί είναι άχρηστη, τονίζοντας ότι βαρέθηκε να κάνει αντιπολίτευση από τον καναπέ του.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι νιώθει λίγο άβολα με αυτό γιατί δεν μπορεί να εκφραστεί όπως θέλει, αλλά θα το κάνει γιατί έχει μεγάλη διάθεση να προσφέρει.

Νίκος Παππάς – Νέα απάντηση σε Στεφανίδου για τη νομική

Μάλιστα μεταξύ άλλων έγινε αναφορά και στο. ζήτημα της προηγούμενης εβδομάδας που προέκυψε όταν και η Τατιάνα Στεφανίδου, μέσω της εκπομπής της, είχε αναφέρει ότι ο Παππάς δεν είχε πάρει το πτυχίο του και ότι είναι εγγεγραμμένος 16 χρόνια στη σχολή και ότι πάει και ψηφίζει υπέρ των καταλήψεων.

Ο ίδιος επισήμανε ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν τελείωσε τη σχολή γιατί ήταν επαγγελματίας αθλητής στο υψηλότερο επίπεδο και ότι μάλιστα φέτος αποφάσισε να αφοσιωθεί στη σχολή του πολύ πριν ξεκινήσει το όλο ζήτημα των καταλήψεων. Επίσης ανέφερε ότι δεν τον συμφέρει ουσιαστικά το να γίνει κατάληψη, καθώς βιάζεται να μαζέψει τα μαθήματα, αλλά δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια σε αυτά που συμβαίνουν.

Μάλιστα εξέφρασε το παράπονο του ότι τόσα χρόνια τα μέσα όσο έκανε σπουδαίες πράξεις δεν ήταν εκεί και ότι βγήκαν τώρα για να τον κατηγορήσουν.