Νικήτριες επιστρέφουν Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν

Η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Champions League, αφού επικράτησε με 0-2 στο Μάντσεστερ της τοπικής Σίτι, με γκολ…

barcelona

Η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Champions League, αφού επικράτησε με 0-2 στο Μάντσεστερ της τοπικής Σίτι, με γκολ που σημείωσαν ο Μέσι (πέν. 54′) και ο Άλβες (90′), ενώ οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με δέκα από το 53′ λόγω αποβολής του Ντεμικέλις. 

Στη Γερμανία, η Παρί Σεν Ζερμέν μετέτρεψε σε περίπατο το πρώτο ματς με την Μπάγερ Λεβερκούζεν και αφού προηγήθηκε με 0-3 στο ημίχρονο, έφυγε νικήτρια με 0-4 από το «Μπάι Αρίνα» και μόνο με θαύμα θα μείνει εκτός προημιτελικής φάσης.

Μάντσεστερ Σίτι – Μπαρτσελόνα 0-2
Με πέναλτι του Μέσι στο 54ο λεπτό και ένα γκολ του Ντάνι Αλβες στο 90′, η Μπαρτσελόνα νίκησε 0-2 τη Μάντσεστερ Σίτι στο πρώτο ματς της φάσης των «16» του Champions League. Σκορ πρόκρισης για τους «Μπλαουγκράνα», που καλούνται να διαφυλάξουν το προβάδισμα αυτό στη ρεβάνς της 12ης Μαρτίου, στη Βαρκελώνη.

Η φάση που έκρινε την αναμέτρηση και εν πολλοίς την πρόκριση, έγινε στο 53ο λεπτό. Ο Μέσι έφυγε στην «πλάτη» του Ντεμικέλις, ο οποίος τον ανέτρεψε, ενώ έβγαινε τετ-α-τετ με τον Χαρτ. Καθαρή περίπτωση αποβολής και ο Αργεντινός πήγε νωρίς στα αποδυτήρια, με την παράβαση να γίνεται στη γραμμή της περιοχής. 

Ο Λίο Μέσι έγραψε το 0-1 από την άσπρη βούλα πετυχαίνοντας το 66ο γκολ του στο Champions League (έχει πλέον πέντε λιγότερα από τον πρώτο σκόρερ της Ιστορίας, Ραούλ). Στον επίλογο του αγώνα ο Ντάνι Αλβες, μετά από ασίστ του Νεϊμάρ, πλάσαρε τον Χαρτ και «καθάρισε» από σήμερα την πρόκριση.

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Παρί Σεν Ζερμέν 0-4
Η Παρί Σεν Ζερμέν, με το επιβλητικό πέρασμά της από τη Γερμανία κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν (0-4), είναι και με δύο πόδια στους «8» της διοργάνωσης, καθώς μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της 12ης Μαρτίου στο «Παρκ ντε Πρενς».

Το παιχνίδι στη «Μπάι Αρίνα» ξεκίνησε με γκολ…από τα αποδυτήρια για την Παρί. Δευτερόλεπτα μετά τη συμπλήρωση του 2ου λεπτού, από πάσα του Βεράτι, ο Ματουϊντί με δυνατό αριστερό σουτ «κάρφωσε» τη μπάλα στα δίχτυα του Λενό (0-1). Στα τελευταία έξι λεπτά του πρώτου μέρους «μίλησε» ο Ιμπραΐμοβιτς. 

Στο 39΄ με πέναλτι (το κέρδισε ο Λαβέτσι) πέτυχε το 0-2 και τρία λεπτά αργότερα, με απίθανο γκολ (αριστερό βολέ) έβαλε τη «σφραγίδα» του για 3η φορά στο παιχνίδι (0-3). Ο «επίλογος» γράφτηκε στο 88΄ με το σουτ του Καμπάιγ, μετά την πάσα του Λούκας Μόουρα.

Από το 59΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Σπάχιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
 

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

βια ενδο

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

Η 14χρονη με την μητέρα της πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας…

Εξοργιστικό περιστατικό στην Κρήτη: 44χρονος χτύπησε τη σύζυγο και τις κόρες του – Συνελήφθη από την αστυνομία

via 252863 212661 type13262

Εξοργιστικό περιστατικό στην Κρήτη: 44χρονος χτύπησε τη σύζυγο και τις κόρες του – Συνελήφθη από την αστυνομία

Απαράδεκτος 44χρονος στη Χερσόνησο της Κρήτης άσκησε βία στη γυναίκα του και τα παιδιά του