Newsroom

Newsroom

Νίκη των φαντάρων!

Ανακούφιση και αίσθημα αισιοδοξίας διακατέχει από χθες τους φαντάρους που υπηρετούν εκτός Ελληνικής επικράτειας και πιο συγκεκριμένα στην ΕΛΔΥΚ. Μετά…

eldyk 0

Ανακούφιση και αίσθημα αισιοδοξίας διακατέχει από χθες τους φαντάρους που υπηρετούν εκτός Ελληνικής επικράτειας και πιο συγκεκριμένα στην ΕΛΔΥΚ.

Μετά τις καταγγελίες αγανακτισμένων στρατιωτών και γονιών την Τετάρτη 29/4/2015, που ανέφεραν ότι το Υπουργείο Άμυνας πλήρωσε τελευταία φορά τους φαντάρους στις 23 Μαρτίου, με αποτέλεσμα οι φαντάροι να τα βγάζουν πέρα με δανεικά και κανείς διοικητής ή αρμόδιος αξιωματικός να μην δίνει καμιά απάντηση για τη μη καταβολή των χρημάτων που δικαιούνταν.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δημοσίευσαν σχετική ανακοίνωση «O ΥΕΘΑ Π.Καμμένος «ξέχασε» να πληρώσει τους φαντάρους της ΕΛΔΥΚ!!!»http://diktiospartakos.blogspot.gr/2015/04/o_29.html και προχωρήσαμε σε υπεύθυνη ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Άμυνας.

Την επόμενη μέρα 30/4/2015, πρωί πρωί, μεταξύ άλλων, οι στρατιώτες που υπηρετούν στην 35η Μοίρα Καταδρομών στην Κύπρο, καλέστηκαν να εισπράξουν τα χρήματα που τους οφείλονταν.

Τόσο οι φαντάροι, όσο και οι γονείς τους πήραν μια βαθιά ανάσα αφού είναι γνωστό ότι η επιλογή της ΕΛΔΥΚ είναι μια λύση ανάγκης για τους συναδέλφους και τις οικογένειες τους, που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στην τεράστια έμμεση φορολόγηση της υποχρεωτικής στράτευσης.

Εξαιτίας της «αργοπορίας» του ΓΕΣ, είχε καλλιεργηθεί φόβος μη καταβολής των χρημάτων και είχαν καταγραφεί εξαιρετικά δυσάρεστα γεγονότα, όπως ο δανεισμός των φτωχότερων οικογενειών για να στείλουν λεφτά στα παιδιά τους που υπηρετούν εκτός συνόρων. Ή ακόμη και δανεισμός μεταξύ των στρατιωτών.

Πηγή: Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…