Newsroom

Newsroom

Νίκη των εργαζομένων του ΔΟΛ

Συζητήθηκε σήμερα, στο Πρωτοδικείο της Αθήνας η αίτηση που έχουν καταθέσει τέσσερις τράπεζες κατά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) ζητώντας να τεθεί η επιχείρηση σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης, με βάση τον «νόμο Δένδια».

58907d381dc5248f4a8b463d

Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκδίκασης της αίτησης των τραπεζών άσκησαν παρεμβάσεις οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ, μέσω των συνδικαλιστικών τους σωματείων.

Η μισθοδοσία των εργαζομένων

Με την έναρξη της διαδικασίας οι πληρεξούσιοι δικηγόροι των τραπεζών ζήτησαν  την άρση της πρόσφατης προσωρινής διαταγής  με βάση την οποία αποδεσμεύτηκε ένας συγκεκριμένος λογαριασμός, προκειμένου να εξασφαλιστούν τα λειτουργικά έξοδα για τη λειτουργία των ιστορικών εντύπων του ΔΟΛ, των ΝΕΩΝ και του ΒΗΜΑΤΟΣ, καθώς και η μισθοδοσία των εργαζομένων στην επιχείρηση.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου,αποφάσισε να διατηρηθεί η ισχύς της προσωρινής διαταγής μέχρι την έκδοση της δικής της απόφασης.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μέχρι την ημέρα που θα δημοσιευθεί η απόφαση επί της αίτησης για την ειδική διαχείριση, ο λογαριασμός θα παραμένει ενεργός για την κάλυψη των εξόδων λειτουργίας της επιχείρησης και την καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…