Newsroom

Newsroom

«Nightmare Before Christmas» – Η ανατρεπτική ιστορία των Χριστουγέννων στο Μέγαρο Μουσικής

Φρικιαστικοί σκελετοί και ζοφερές φιγούρες πάσης φύσεως τεράτων, που ζωντανεύουν υπό τους ζωντανούς ήχους της ορχήστρας, διεκδικούν να δώσουν τον δικό τους εφιαλτικό τόνο στη γιορτή των Χριστουγέννων. Θα τα καταφέρουν άραγε;

nightmare

«Η πολυβραβευμένη μουσική του Danny Elfman σε συνδυασμό με το ιδιοφυές σενάριο του Tim Burton και το ιδιαίτερο animation, θέτει τον μαέστρο ανάμεσα σε δύο κόσμους: της μουσικής και του κινηματογράφου. Η απόλυτη ακρίβεια αυτού του συγχρονισμού, μας φέρνει ενώπιον μιας γοητευτικής πρόκλησης», αναφέρει ο μαέστρος. 

Ο Jack Skellington είναι ο Βασιλιάς του Halloween, όπου αυτός και οι υπόλοιποι κάτοικοι, όλο το χρόνο προετοιμάζονται για την ετήσια γιορτή του Halloween. Η δουλειά του επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο και κοντεύει να γίνει ρουτίνα, γι`αυτό ο Jack νιώθει μια έντονη ανάγκη για ανανέωση. Όταν θα βρεθεί ξαφνικά στο χωριό του Αϊ Βασίλη, θα έρθει για πρώτη φορά με το κλίμα των Χριστουγέννων το οποίο θα προσπαθήσει να μεταφέρει στη γιορτή του Halloween. Οι συμπολίτες του όμως δεν θα ενθουσιαστούν με αυτή την ιδέα.

Info: 

15, 16 Δεκεμβρίου

Tim Burton 

Χριστουγεννιάτικος εφιάλτης (The Nightmare Before Christmas)

Προβολή της ταινίας με ζωντανή μουσική και ελληνικούς υπέρτιτλους

Μουσική: Danny Elfman

Μουσική διεύθυνση: Νίκος Χαλιάσας
 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…