Νέος Κόσμος: Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση για την εκτέλεση του Βαγγέλη Ζαμπούνη

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έδειξαν ότι βρέθηκαν πάνω από 35 σφαίρες στο σώμα του 44χρονου.

νεος κοσμος1

Από την τελευταία χρονικά, εκτέλεση της Greek Mafia, αυτή του Νέου Κόσμου, σήμερα βγήκε η ιατροδικαστική εξέταση του θύματος. Η έκθεση του ιατροδικαστή για τον 44χρονο σοκάρει, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιατροδικαστές αφαίρεσαν από τη σορό 15 βολίδες και 10 θραύσματα βολίδων, ενώ άφησαν στη σωρό περίπου άλλες τόσες που είχαν διατρήσει το σώμα του.

Συνολικά ο 44χρονος «έφαγε» σε σώμα και κεφάλι 35 με 40 σφαίρες, ενώ χαρακτηριστικό της αγριότητας της επίθεσης είναι ότι δεν μπορεί να εξακριβωθεί ο ακριβής αριθμός σφαιρών που δέχθηκε.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις περίπου οι μισές σφαίρες από αυτές που έριξαν οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης «γάζωσαν» το σώμα του 44χρονου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 44χρονος δέχθηκε 3 με 4 σφαίρες στο κεφάλι μεταξύ των οποίων και σφαίρες από καλάσνικοφ γεγονός που δείχνει ότι ο 44χρονος πέθανε πριν του δώσει την χαριστική βολή με το πιστόλι ο ένας από τους δράστες.

Έρευνα στους τραπεζικούς λογαριασμούς

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, οι αστυνομικοί έχουν πραγματοποιήσει έρευνες στο σπίτι του 44χρονου για τυχόν στοιχεία που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της δολοφονίας του.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι θα ζητήσουν από την επιτροπή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Βαγγέλη Ζαμπούνη. Με αυτόν τον τρόπο, στοχεύουν να ξεκαθαρίσουν τη ροή του χρήματος, καθώς θεωρούν ότι κάπου εκεί βρίσκεται και το κίνητρο για τη δολοφονία του.

 

Τέλος, σημειώνεται ότι η αστυνομία έχει καταφέρει να εξακριβώσει τη διαδρομή των δραστών φεύγοντας από το σημείο της δολοφονίας, κάτι που βοηθά ιδιαίτερα γιατί τις προηγούμενες ημέρες είχαν κάνει την συγκεκριμένη διαδρομή, πιθανώς χωρίς να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους.

Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο, δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

Λαμπρόγιαννη

Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο, δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

«Πολλές φορές υπάρχει μια βουβή βία, η οποία ενίοτε είναι χειρότερη από αυτήν που εκφράζεται»,…

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

ap johnson

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

Η εταιρεία αποδέχεται να πληρώσει κάπου 6,475 δισεκατομμύρια δολάρια σε διάστημα 25 ετών για να…