Νέο βίντεο από το Στέφανο Κασσελάκη: Επισκέφθηκε τον καμένο Έβρο

«Αφού δεν ήρθε ο Πρωθυπουργός...κάποιος έπρεπε να έρθει» σημείωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

KAS

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης, επισκέφθηκε τον Έβρο με σκοπό να δεν από κοντά την τεράστια καταστροφή και να συνομιλήσει με τους ανθρώπους που μέσα σε λίγα λεπτά έχασαν τις περιουσίες και τους κόπους μιας ζωής.

Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτηση του στο Twitter ασκεί κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το γεγονός ότι δεν έχει επισκεφθεί ακόμα τον πολύπαθο Έβρο τονίζοντας ότι «Αφού δεν ήρθε ο Πρωθυπουργός στην εθνική οικολογική καταστροφή του Έβρου…Κάποιος έπρεπε να έρθει».

Πάντως να σημειωθεί πάντως πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι προγραμματισμένο να μεταβεί στον Έβρο την Παρασκευή (08/09) προκειμένου να γίνει η αποτίμηση και καταγραφή του μεγέθους των εκτάσεων που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές όπως ενημέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…