Νέο πρωτοφανές στα δικαστικά χρονικά επεισόδιο – Επέστρεψαν στη σύζυγο Στουρνάνα το κινητό τηλέφωνο χωρίς να το ελέγξουν

Τα πρωτοφανή περιστατικά που ξεκίνησαν χθες όταν φίλη της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα συνελήφθη στο δικαστήριο να ηχογραφεί παράνομα την ακροαματική διαδικασία, συνεχίζονται και σήμερα, αφού όπως πληροφορούμαστε, επέστρεψαν στη σύζυγο του κεντρικού τραπεζίτη το κινητό τηλέφωνο που υποτίθεται ότι κατασχέθηκε για να ελεγχθεί τι ακριβώς έκανε με αυτό στη δίκη που είχε με τον Κώστα Βαξεβάνη, χωρίς μάλιστα να το έχουν ελέγξει.

594bb8001dc524cc548b4a0f

Υπενθυμίζεται ότι χθες, φίλη της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα πιάστηκε να ηχογραφεί τη διαδικασία με το κινητό τηλέφωνο της Λίνας Νικολοπούλου, πράγμα που οδήγησε στη διακοπή της δίκης. Αν και το δικαστήριο αποφάσισε να οδηγηθεί η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα στον εισαγγελέα μετά την αποκάλυψη κατά την ακροαματική διαδικασία ότι είχε δώσει σε φίλη της το κινητό της προκειμένου παρανόμως να ηχογραφεί τη διαδικασία, η Λίνα Νικολοπούλου, έφυγε ανενόχλητη από τα δικαστήρια.

Όχι μόνο δεν τηρήθηκε σε βάρος της η αυτόφωρη διαδικασία που τηρείται για κάθε πολίτη ο οποίος συλλαμβάνεται να μαγνητοφωνεί μέσα στο δικαστήριο χωρίς άδεια, αφήνοντας την να φύγει από τα δικαστήρια, αλλά της έδωσαν πίσω και το κινητό χωρίς πρώτα να ερευνηθεί εάν έκανε και βιντεοσκόπηση της δίκης. Κι αυτό γιατί ο πρόεδρος του δικαστηρίου ενώπιον του οποίου διαδραματίστηκαν τα χθεσινά ασύλληπτα γεγονότα αποφάνθηκε ότι η φίλη της κ. Στουρνάρα στην οποία είχε δώσει το κινητό της δεν μαγνητοσκοπούσε τη δίκη αλλά απλώς… μαγνητοφωνούσε.

Ο ίδιος ο πρόεδρος του δικαστηρίου είναι αυτός που όταν ο συνήγορος του Κώστα Βαξεβάνη του κατήγγειλε ότι η φίλη της κ. Στουρνάρα χρησιμοποιούσε το κινητό της καταγράφοντας τη δίκη, όταν το πήρε στα χέρια του προχώρησε στην πρωτοφανή κίνηση να διαγράψει το περιεχόμενο. Λέγοντας στη συνέχεια ένα «το έσβησα» , ζήτησε να συνεχίσει τη δίκη σαν να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτε.

Στη συνέχεια αφού το κινητό είχε κατασχεθεί, στα έγγραφα που απέστειλε στην εισαγγελία προς περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης έγραφε ότι με το εν λόγω τηλέφωνο γινόταν μόνο ηχογράφηση. Έτσι το κινητό τηλέφωνο παραδόθηκε υπό μεσεγγύηση, με λίγα λόγια επιστράφηκε, χωρίς ποτέ να αποσταλεί στην αρμόδια υπηρεσία της Αστυνομίας για να ελεγχθεί το περιεχόμενο του.  

Αναστάτωση στο δρομολόγιο του «Blue Star Myconos»: 220 επιβάτες με εισιτήριο για Σύρο είχαν προορισμό τον Πειραιά

Blue Star Myconos

Αναστάτωση στο δρομολόγιο του «Blue Star Myconos»: 220 επιβάτες με εισιτήριο για Σύρο είχαν προορισμό τον Πειραιά

Περίπου 220 επιβάτες, αν και είχαν εκδώσει εισιτήρια από την Ικαρία για τη Σύρο, στην…

Αυξημένη παραμένει η κίνηση στην Αθηνών – Κορίνθου – Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων

κίνηση

Αυξημένη παραμένει η κίνηση στην Αθηνών – Κορίνθου – Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων

Στην εθνική οδό Αθηνών–Λαμίας η κατάσταση έχει βελτιωθεί σημαντικά, με μικρές καθυστερήσεις να παρατηρούνται μόνο…

Πάπας Φραγκίσκος: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του – Τι ανακοίνωσε το Βατικανό

Πάπας Φραγκίσκος

Πάπας Φραγκίσκος: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του – Τι ανακοίνωσε το Βατικανό

Ο Πάπας Φραγκίσκος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένης διπλής πνευμονίας, αναπνευστικής ανεπάρκειας, σακχαρώδους διαβήτη τύπου…

Απίστευτος ιερέας στην Κεφαλονιά: Άναψε δυναμιτάκι με το Άγιο Φως το βράδυ της Ανάστασης

Κεφαλονιά

Απίστευτος ιερέας στην Κεφαλονιά: Άναψε δυναμιτάκι με το Άγιο Φως το βράδυ της Ανάστασης

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταγράφεται ιερέας τη στιγμή που χρησιμοποιεί τη…