Νέο περιστατικό με εγκατάλειψη παιδιού στο αυτοκίνητο στην Χαλκίδα

Ένα ακόμα απίστευτο περιστατικό, εγκατάληψης ανηλίκου, σημειώθηκε αυτή την φορά στη Χαλκίδα πριν από λίγες ημέρες, και ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Κυριακή (01/10), καθώς η μητέρα του - σύμφωνα με μαρτυρίες σε τοπικό μέσο μαζικής ενημέρωσης - το άφησε κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο και απομακρύνθηκε από αυτό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα evima.gr, κοριτσάκι 4 ετών εθεάθη κλειδωμένο σε διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο στην οδό Κωνσταντινίδου, παράλληλα της Χαινά (κεντρική οδός της Χαλκίδας), μετά την Αβάντων, περίπου στις 19:00 της 27ης Σεπτεμβρίου.

Τα ασταμάτητα κλάματα και τα ουρλιαχτά του κοριτσιού, το οποίο αφέθηκε εκεί λογικά από τους γονείς του στη θέση του συνοδηγού με κλειστά παράθυρα, ακούγονταν σε μεγάλη απόσταση, προκαλώντας το λιγότερο ανατριχίλα και οργή.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι παρά το κεντρικό του σημείου όπου σημειώθηκε αυτό το θλιβερό συμβάν, ελάχιστη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου να σπεύσει στο παιδί, το οποίο χτυπούσε τα παράθυρα του αυτοκινήτου και φώναζε πως έχει κλειδωθεί και δεν μπορεί να αναπνεύσει, ζητώντας βοήθεια. «Έχω κλειδωθεί μέσα! Σκάω! Φωνάξετε τη μαμά μου!» , έλεγε χαρακτηριστικά σύμφωνα με μάρτυρα του περιστατικού.

Ο άνδρας που αντελήφθη το περιστατικό, ανέφερε πως έσπευσε στην γύρω περιοχή για να να αναζητήσει τη μητέρα του, την οποία και εν τέλει βρήκε. Μάλιστα, επισημαίνει πως δεν βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το όχημα. Ο φόβος του για το ενδεχόμενο κάθε λεπτό που περνούσε, τον οδήγησε στο να ψάξει πρωτίστως να εντοπίσει τη μητέρα και να βρει έναν τρόπο να ανοίξει το όχημα και όχι να καλέσει τις Αρχές. Εξηγεί, επίσης, πως το κοριτσάκι ήταν ηλικίας 5 ή 6 ετών, το οποίο και η μητέρα του υποστήριξε πως έστειλε στο αυτοκίνητο προκειμένου να αλλάξει ρούχα, αφήνοντας μάλιστα ανοικτή την πόρτα.

Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος εκτιμά πως ενδεχομένως το παιδί τοποθετήθηκε εκεί για να κοιμηθεί. Η γυναίκα άνοιξε το αυτοκίνητο βάζοντας μάλιστα τις φωνές στο κοριτσάκι για το γεγονός ότι κλειδώθηκε μέσα. «Καλά, αφού ξέρεις πώς να ανοίγεις, γιατί κάνεις έτσι;», είπε ο άνδρας πως είπε η μητέρα στο κοριτσάκι της.

Κασσελάκης για έξωση 82χρονου: Ιδού η κοινωνική πολιτική της ΝΔ που χρωστάει 400 εκ.

Κασσελάκης για έξωση 82χρονου: Ιδού η κοινωνική πολιτική της ΝΔ που χρωστάει 400 εκ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που…