Νέο παραλήρημα Βελόπουλου για νεκρά προσφυγόπουλα, και… «Μπαξεβάνη» (video)

Ολοένα και χειρότερη η κατάσταση του αναπληρωτή του Μιχαλολιάκου στη Βουλή 

velopoulos 1

Ρεσιτάλ μισαλλοδοξίας, ξενοφοβίας και χυδαιότητας έδωσε για μια ακόμη φορά ο Κυριάκος Βελόπουλος μέσα από τον καθημερινό του παραληρηματικό μονόλογο στην εκπομπή «κόντρα και ρήξη» η οποία είναι ενδεικτική του ύφους, του ήθους και της αισθητικής του.

Κατά τη διάρκεια του θλιβερού λεπενικού μονολόγου του, ο Κυριάκος Βελόπουλος ξεπέρασε τον εαυτό του σε ρητορική μίσους (δεν είναι και εύκολο αυτό), με ένα λογύδριο όπου έβαζε στη «ζυγαριά» τη ζωή των παιδιών των προσφύγων που διασχίζουν το Αιγαίο, με τη θεωρία ότι οι τζιχαντιστές επιχειρούν να παρεισφρήσουν στην Ευρώπη.

«Θα το πω ωμά: Αν είναι εγώ να σώζω ένα παιδάκι και να μου μπαίνουν 100 τζιχαντιστές δε θέλω να σώσω κανένα παιδάκι για να μην μπουν 100 τζιχαντιστές. ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ. Αν είναι μου μπουν στην Ελλάδα 100 τζιχαντιστές και να κινδυνεύει το παιδί μου το παιδί σας, το παιδί του οποιουδήποτε Έλληνα, ΝΑΙ, δε θέλω κανέναν στην πατρίδα μου. Τελεία και παύλα. ΚΑΝΕΝΑΝ!».

Και όλα αυτά τα λέει λίγες ώρες μετά τον τραγικό θάνατο ενός 5χρονου στη Μόρια, την ώρα που έπαιζε μέσα σε ένα χαρτόκουτο, σκορπώντας θλίψη σε όποιον θέλει να λέγεται άνθρωπος.

Φυσικά, αυτός ακριβώς ο καφενειακός του λόγος ήταν το στοιχείο που τον έφερε και πάλι στα έδρανα της βουλής. Και όπως κάνει κάθε καφενόβιο ξενοφοβικό στοιχείο που σέβεται τον εαυτό του, ο «ειρμός» του Βελόπουλου δεν σταματάει στα νεκρά προσφυγόπουλα, αλλά συνεχίζει και στη γνωστή επιτυχία «να τους πάρετε σπίτι σας».

Μόνο που αυτή τη φορά, για να μη γίνει και βαρετός στους τηλεθεατές του, τους οποίους επί τη ευκαιρία «μπουκώνει» καθημερινά με γιατροσόφια του, εμπλούτισε τη ρητορική του και με ολίγον από… «αντι-documento» και «αντι-βαξεβανικό» λόγο.

«Αν είναι τόσο φιλάνθρωποι οι άλλοι να πα να μαζέψουν σπίτι τους όλους αυτούς. 

Σαν τον Μπαξεβάνη. Μπαξεβάνης όνομα και πράμα με το Documento. Μας επιτέθηκε γιατί λέμε λαθροεισβολείς. Γιατί τους λέμε λαθρομετανάστες. Ναι, είναι ρε Μπαξεβάνη! Γιατί αν δεν είναι ρε –Βαξεβάνης λέγεται, Μπαξεβάνη τον λέω εγώ γιατί μπαξές είναι έτσι κι αλλιώς, έτσι, απ’ όλα έχει ο μπαξές- γιατί εσύ ειδικά που έχεις πάρει τόσα πολλά χρήματα για να γίνεις εκδότης -από διαφημίσεις τα πήρες εν πάση περιπτώσει- δεν ξέρω αν φιλοξενείς κανέναν σπίτι σου. Γιατί ζητάς από μένα λοιπόν στην πατρίδα μου να τους φιλοξενήσω όλους; Για ποιο λόγο; Ποιος σου δίνει το δικαίωμα; Η ελεύθερη άποψη και η δημοκρατία; Ε, έχω και γω ελεύθερη άποψη να τους αποκαλώ λαθροεισβολείς γιατί λαθραία έρχονται στη χώρα μου. Τελεία και παύλα».

Πάντως, οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε. Η ετυμολογική του ανάλυση για το σεφερλίδικο λογοπαίγνιο με το όνομα του εκδότη του Documento είναι απολαυστική. Μπράβο του…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα (αν αντέχετε) μετά το 27:12 στο παρακάτω βίντεο

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ