Νέο πανό σε συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα – Η αντίδραση του τραγουδιστή (Video)

Η Πρωτοβουλία αλληλεγγύης με τον αναρχικό Γιάννη Μιχαηλίδη, ανέβηκε στη σκηνή και ανέβασε πανό κατά του Δημήτρη Λιγνάδη και υπέρ του απεργού πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη ενώ ζητούσε «Λευτεριά στους αγωνιστές» - Παρότι η στάση των αλληλέγγυων ήταν εντελώς ειρηνική, δέχτηκε επίθεση από μέρος των σεκιούριτι.

Μάλαμας 2

Πριν λίγες μέρες, σε συναυλία του στο Πέραμα Ρεθύμνου, ο Σωκράτης Μάλαμας βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής με την απόφασή του να ζητήσει από το κοινό να κατεβάσει πανό κατά του Δημήτρη Λιγνάδη  που έγραφε «Βιαστής είναι. Ο γνωστός καλλιτέχνης στη συνέχεια, μέσα από το Facebook του, εξήγησε ότι συμφωνεί με το κοινό και το σύνθημα του πανό, αλλά ζήτησε να κατέβει, αφού έτσι του αποσπάται η προσοχή. 

Μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, υπήρξε νέα παρέμβαση σε συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο το βράδυ της Τετάρτης (27/7).

Εκεί, η Πρωτοβουλία αλληλεγγύης με τον αναρχικό Γιάννη Μιχαηλίδη, ανέβηκε στη σκηνή και ανέβασε πανό κατά του Δημήτρη Λιγνάδη και υπέρ του απεργού πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη ενώ ζητούσε «Λευτεριά στους αγωνιστές».

Σε ανάρτηση της γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ανέφερε για το περιστατικό:

«Σήμερα το βράδυ έγινε επιτυχημένη παρέμβαση στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο ΕΛΜΕΠΑ στο Ηράκλειο Κρήτης. Η συναυλία είχε πολύ κόσμο και ομάδα αλληλέγγυων ανέβηκαν να ενημερώσουν για την απεργία πείνας του συντρόφου Γιάννη Μιχαηλίδη. Αρχικά η στάση των σεκιουριτάδων ήταν ουδέτερη, λέγοντας ότι θα αποφασίσει ο μάνατζερ και ο καλλιτέχνης εάν θα γίνει η παρέμβαση. Στη συνέχεια αφού ομάδα συντρόφων προσέγγισε την σκηνή, ο επικεφαλής της διοργάνωσης ήταν κάθετος ότι ο καλλιτέχνης δεν έχει διάθεση να γίνει η παρέμβαση και ότι ασκείται βία με την απαίτηση των αλληλέγγυων να διαβαστεί το κείμενο της παρέμβασης προς τους διοργανωτές της συναυλίας. Παρότι η στάση των αλληλέγγυων ήταν εντελώς ειρηνική, δέχτηκε επίθεση από μέρος των σεκιούριτι. Η ένταση εκτονώθηκε στην συνέχεια και τελικά διαβάστηκε το κείμενο από την σκηνή μετά από παύση του καλλιτέχνη. Η αποδοχή του κοινού ήταν πολύ θετική και καλέστηκαν στην πορεία που θα ξεκινήσει αύριο στις 20:00 στην πλατεία λιονταριών».

Το πανό αυτή τη φορά έγραφε: «Οι δίκες τους ξεπλένουν, φονιάδες βιαστές. Λευτεριά στους αγωνιστές» – «Γιάννης Μιχαηλίδης, απεργός πείνας από 23/5».

Ο Σωκράτης Μάλαμας, όπως βλέπουμε σε βίντεο που ανέβηκε στο Twitter, επέτρεψε το πανό διαμαρτυρίας στη σκηνή, ενώ περίμενε την ομάδα αλληλέγγυων να διαβάσουν το κείμενο της παρέμβασης.

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ