Newsroom

Newsroom

Τι συνέβη τελικά στη συναυλία του Μάλαμα με το πανό «Βιαστής Είναι»: Το βίντεο – απάντηση

«Αποσπάται η προσοχή μου πάρα πολύ», τονίζει στο βίντεο ο Σωκράτης Μάλαμας

Screenshot 1 16

Αν και συνήθως απασχολεί τη κοινή γνώμη για πιο «ευχάριστους» λόγους, από το πρωί σήμερα το όνομα του Σωκράτη Μάλαμα ακούγεται συνοδευόμενο από αρνητικά σχόλια.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης εδώ και πολλές ώρες γιατί διέκοψε τη χθεσινοβραδινή συναυλία του στο Πέραμα Ρεθύμνου, ζητώντας να κατέβει το πανό «Βιαστής Είναι», που φυσικά αναφέρεται στην αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Πριν λίγη ώρα ο Σωκράτης Μάλαμας πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το βίντεο με το χθεσινό περιστατικό, δίνοντας τη δική του απάντηση – εξήγηση στα όσα συνέβησαν.

«Η νομική κουλτούρα και η κυβερνητική, παίζουνε λάθος ποδόσφαιρο στο γήπεδο και πετάνε τη μπάλα στις κερκίδες, κάπως έτσι.

Κοίταξε, μ´αρέσει και συμφωνώ με το σύνθημα, αλλά δε θέλω να υπάρχει αυτό το πράγμα πάνω μας. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ, να μην το βλέπω . Αποσπάται η προσοχή μου πάρα πολύ

ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ,
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ
ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ», αυτά δήλωσε στη συναυλία του ο τραγουδοποιός.

Σημειώνεται πως στην πρόσφατη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα  στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, πολίτες σήκωσαν το επίμαχο πανό στο οποίο αναγράφεται «Βιαστής είναι».

202207210445161564

294680704 4935219929921554 1424352707885375241 n

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…