Νέο κρούσμα στην ΕΛ.ΑΣ-Σύλληψη αστυνομικού για βιασμό και σωματεμπορία

Στη σύλληψη ενός αστυνομικού για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση προχώρησε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

astunomia astunomikos peripoliko elas

Σε μια ακόμη σύλληψη επίορκου αστυνομικου προχώρησαν οι αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ. μετά την καταγγελία 34χρονης για σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση.

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός με τον βαθμό του Υπαρχιφύλακα που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Περιπολιών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής , συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτο, όταν μετά απο καταγγελία της 34χρονης -παρουσία πραγματογνώμονα – ψυχολόγου, κατήγγειλε ότι τουλάχιστον κατά την τελευταία διετία, ο αστυνομικός χρησιμοποιώντας απειλές καθώς και ψυχολογική και σωματική βία, προέβαινε συστηματικά στο βιασμό της, ενώ την εξέδιδε έναντι αμοιβής, παρακρατώντας για τον ίδιο χρηματικά ποσά. Η καταγγελία έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου και οι διαδικασίες για τη σύλληψη του 40χρονου κινήθηκαν τάχιστα.

Από την επακόλουθη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευή κινητού τηλεφώνου και το χρηματικό ποσό των 3.850 ευρώ, από τα οποία τα 500 ήταν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, που ο κατηγορούμενος είχε ήδη τοποθετήσει σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο απόκρυψης, εντός χώρου στον οποίο είχε αποκλειστική πρόσβαση.

Ο συλληφθείς αστυνομικός, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.

Πώς δρούσε

Ο αστυνομικός εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του αρχικά την προσέγγισε με το πρόσχημα της παροχής προστασίας, την μετέφερε σπίτι του και στη συνέχεια την εξωθούσε στην πορνεία σε ξενοδοχείο της Χαλκοκονδύλη και απαιτούσε και αποσπούσε μέρος ή ολόκληρες τις εισπράξεις της. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα ο αστυνομικός προκειμένου να της αποσπά τα χρήματα χρησιμοποιούσε σωματική βία σε βάρος της και άλλοτε την απειλούσε ότι, αν δεν υπακούσει στις υποδείξεις και στις απαιτήσεις του, θα συλληφθεί, θα απελαθεί, θα εγκλειστεί σε ψυχιατρείο ή θα τη σκοτώσει.
Μάλιστα, προκειμένου να αποσπάσει τη συναίνεσή της για να του παραδίδει μέρος ή ολόκληρες τις εισπράξεις από τη συνεύρεσή της με πελάτες, της υποσχέθηκε ότι θα την παντρευτεί ώστε να εξασφαλιστεί η μόνιμη διαμονή της στην Ελλάδα και η μόνιμη «προστασία» του.

Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας το θύμα

Η γυναίκα από το Καμερούν κατήγγειλε ακόμη τους συνεχείς της βιασμούς από τον συλληφθέντα. Πριν από μια εβδομάδα περίπου, ήταν η τελευταία φορά που αποπειράθηκε να την βιάσει, με την γυναίκα να καταφεύγει σε απόπειρα αυτοκτονίας, απειλώντας να πηδήξει από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου της οικίας που διέμεναν προκειμένου να γλιτώσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπάρχει βίντεο του αστυνομικού από το ξενοδοχείο που πήγαινε την γυναίκα από το Καμερούν, ενώ μία άλλη εκδιδόμενη έχει καταγράψει τον αστυνομικό τη στιγμή που έπαιρνε χρήματα από την 35χρονη.

 

Τραγωδία στην Κένυα: Τουλάχιστον 45 οι νεκροί από κατάρρευση φράγματος – Υπάρχουν ακόμη παγιδευμένοι στη λάσπη (Eικόνες)

AP24120324819137

Τραγωδία στην Κένυα: Τουλάχιστον 45 οι νεκροί από κατάρρευση φράγματος – Υπάρχουν ακόμη παγιδευμένοι στη λάσπη (Eικόνες)

«Υπάρχουν άλλοι παγιδευμένοι στη λάσπη που εργαζόμαστε για να ανασύρουμε» - Η χώρα πλήττεται από…

Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη για τον Νίκο Παπανδρέου: «Έλυσε τη ζώνη και έκανε ότι θα με χτυπήσει» (video)

profile player 960x540 25

Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη για τον Νίκο Παπανδρέου: «Έλυσε τη ζώνη και έκανε ότι θα με χτυπήσει» (video)

«Του Ανδρέα Παπανδρέου του έλειπε η τρυφερότητα, του έλειπε η αγάπη» ανέφερε η Δήμητρα Λιάνη

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

6084787 2

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

«Με ανησυχία και απογοήτευση παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες να εξελίσσεται μία απίστευτη κατάσταση ανεπίτρεπτης επίθεσης…