Newsroom

Newsroom

Νέο "καμπανάκι" για ποδοσφαιρικό Grexit κρούει ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης

Ο πρόεδρος της κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και επιτετραμένος της FIFA για την ελληνική ομοσπονδία, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, με σημερινή ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο αποβολής της Ελλάδας από τη FIFA.

584023e51dc524a4798b4587

Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου Ανδρέας Μαλάτος έκανε προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια κατά της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ και ο εκπρόσωπος της FIFA στην Ελλάδα, Κωστάκης Κουτσοκούμνης αντέδρασε έντονα σημειώνοντας:

«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει ότι τυχόν επιτυχία της προσφυγής δεν θα σημαίνει και την αποβολή της ΕΠΟ από τη FIFA. Σε ανάλογες περιπτώσεις αυτό έγινε! Αυτό που μπορεί να διασφαλιστεί είναι η μόνιμη και οριστική διαγραφή του σωματείου που προσφεύγει σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΠΟ και FIFA. Κρίσιμη ημέρα σήμερα… »

Υπενθυμίζεται ότι κ. Μαλάτος ζητεί διορισμό προσωρινής διοίκησης για τη διενέργεια εκλογών, όπως προβλέπει ο αθλητικός νόμος και όχι όπως προβλέπει το καταστατικό της ΕΠΟ. Μάλιστα προτείνει προσωρινή διοίκηση με πρόεδρο τον ίδιο και ζητεί να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για να πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη διοίκησης στην ομοσπονδία.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…