Νέο «δωράκι» από την Κεραμέως στην «Ελληνική Αγωγή» του Άδωνη

Σταματημό δεν έχουν οι παροχές... από το Υπουργείο Παιδείας, στην «Ελληνική Αγωγή» του Άδωνη Γεωργιάδη. Η εκπαιδευτική εταιρία του υπουργού ανάπτυξης εξασφάλισε άδεια Φροντιστηρίου - Κέντρου ξένων γλωσσών και άδεια Κέντρου Δια Βίου Μάθησης στα τέλη του 2020

kerameos georgiadis 2

Μετά τον σάλο από την αποκάλυψη σχετικά με την έγκριση  των προγραμμάτων του φορέα “Ελληνική Αγωγή” από το Υπουργείο Παιδείας, νέα συνεργασία αποκαλύπτεται της εταιρείας του Γεωργιάδη και της Νίκης Κεραμέως. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Αυγής” και με έγγραφα που έχουν αναρτηθεί στη «Διαύγεια», η «Ελληνική Αγωγή» επί υπουργίας Νίκης Κεραμέως πήρε άλλες δύο άδειες. Αυτή του φροντιστηρίου – Κέντρου ξένων γλωσσών και του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης.

Έγγραφο για Ελληνική Αγωγή

Όπως αναγράφεται στη Διαύγεια, «χορηγείται Άδεια Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου Ένα με διακριτικό τίτλο “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ- Κ.Δ.Β.Μ. 1” και κωδικό 201168099, στο νομικό πρόσωπο με την επωνυμία “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ”, με δομή στη διεύθυνση ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 125-127, 11524, ΑΘΗΝΑ με δυναμικότητα 43 άτομα ανά ώρα, χωρίς πρόσβαση ΑμεΑ. Το έγγραφο θετικής διατύπωσης γνώμης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ως προς τη συνδρομή των κτιριολογικών προϋποθέσεων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης προσαρτάται στην παρούσα άδεια, με απόφαση του Προϊσταμένου της αρμόδιας για την αδειοδότηση Υπηρεσίας. Η παρούσα άδεια επικαιροποιείται κατά τη περίπτωση 14.α, της υποπαραγράφου Θ3, της παραγράφου Θ, του άρθρου πρώτου, του ν. 4093/2012, με τη διαδικασία με τη διαδικασία της αναγγελίας του δεύτερου και τρίτου εδαφίου της παρ. 1 του άρθρου 3 του Ν. 3919/2011 (ΦΕΚ 33/Α’/2-3-2011) όπως ισχύει, έως την 31η Μαΐου ανά διετία από το έτος αδειοδότησης ή από το έτος της τελευταίας επικαιροποίησής της».

Παράλληλα, ο ΕΟΠΠΕΠ -ο οποίος αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων- χροήγησε στην «Ελληνική Αγωγή» και άδεια Κέντρου Ξένων Γλωσσών – Φροντιστηρίου.

 
Έγγραφο για Ελληνική Αγωγή
Έγγραφο για Ελληνική Αγωγή

Οι δύο αποφάσεις υπογράφηκαν στα τέλη του 2020 και συγκεκριμένα στις 27/11/2020 και στις 10/12/2020.

H Ρούλα Κορομηλά ξεσπά για τα φορτωμένα γαϊδουράκια στα νησιά: «Αν δεν τα καβαλήσεις, δεν θα ‘χει ενδιαφέρον η φωτογραφία στο Instagram;»

koromila

H Ρούλα Κορομηλά ξεσπά για τα φορτωμένα γαϊδουράκια στα νησιά: «Αν δεν τα καβαλήσεις, δεν θα ‘χει ενδιαφέρον η φωτογραφία στο Instagram;»

Σχολιάζοντας τις θλιβερές εικόνες με τα φορτωμένα γαϊδουράκια στα ελληνικά νησιά, η παρουσιάστρια προχώρησε σε…

Ντόναλντ Τραμπ: Πώς η απόπειρα δολοφονίας του αλλάζει τα δεδομένα για τις εκλογές στις ΗΠΑ

τραμπ επιθεση

Ντόναλντ Τραμπ: Πώς η απόπειρα δολοφονίας του αλλάζει τα δεδομένα για τις εκλογές στις ΗΠΑ

Σοβαρές πολιτικές παρενέργειες αναμένεται να έχει η απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ με δεδομένη το…