Newsroom

Newsroom

Νεκρός ο βασιλιάς της Trash Τv, Τζέρι Σπρίνγκερ

Είχε διαγνωστεί με καρκίνο πριν από λίγους μήνες

jerry

Ο Τζέρι Σπρίνγκερ, άλλοτε δήμαρχος και παρουσιαστής ειδήσεων του οποίου η μετέπειτα ομώνυμη τηλεοπτική εκπομπή ήταν από τα πρώτα σόου της λεγόμενης trash TV, πέθανε σε ηλικία 79 ετών.

Ο διάσημος παρουσιαστής του «Jerry Springer Show» επί σχεδόν τρεις δεκαετίες,  πέθανε ειρηνικά στο σπίτι του στο Σικάγο, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα η οικογένειά του. Αμφιλεγόμενη φιγούρα, ο Σπρίνγκερ, ο οποίος  είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο πάγκρεας πριν από λίγους μήνες, με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται ραγδαία εντός της εβδομάδας.

«Η ικανότητα του Τζέρι να συνδέεται με τους ανθρώπους ήταν στο επίκεντρο της επιτυχίας του σε ό,τι προσπάθησε, είτε ήταν πολιτική, είτε ραδιοφωνική μετάδοση, είτε απλώς  όατν αστειευόταν με ανθρώπους στο δρόμο που ήθελαν μια φωτογραφία ή μια λέξη του», δήλωσε η Jene Galvin, φίλη και εκπρόσωπος της οικογένειας, προσθέτοντας πως «είναι αναντικατάστατος και η απώλειά του πονάει απίστευτα, αλλά οι αναμνήσεις από τη διάνοια, την καρδιά και το χιούμορ του θα συνεχιστούν».

Πριν κάνει καριέρα στα τοκ σόου, ο δικηγόρος το επάγγελμα Σπρίνγκερ είχε περάσει από την πολιτική. Το 1971 είχε εκλεγεί στο δημοτικό συμβούλιο του Σινσινάτι και το 1977 εξελέγη δήμαρχος της πόλης, υπηρετώντας για μία θητεία.

Το 1982 επιχείρησε να κερδίσει το χρίσμα των Δημοκρατικών για κυβερνήτης στο Οχάιο, αλλά έχασε. Αργότερα έγινε παρουσιαστής και σχολιαστής στον τηλεοπτικό σταθμό WLWT στο Οχάιο Σίτι.

Το 1991 άρχισε να παρουσιάζει τοκ σόου και έγινε γνωστός σε όλες τις ΗΠΑ. Η εκπομπή «Jerry Springer Show» ήταν στον αέρα ως το 2018. Στη συνέχεια παρουσίασε την εκπομπή «Δικαστής Τζέρι» για τρεις σεζόν.

Oργή του Λάκη Γαβαλά για τον ιερωμένο που τον έβρισε: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί (video)

lakis gavalas

Oργή του Λάκη Γαβαλά για τον ιερωμένο που τον έβρισε: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί (video)

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε από τρεις μοναχούς